Ακόμα ζωντανός... (0-1)

Νικητής πέρασε και από την Αλεξανδρούπολη ο ΑΡΗΣ, αφού κέρδισε τον Εθνικό με σκορ 1-0!!!

Ο Γκαέν Ν” Λουντούλου, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 40′ για τον ΑΡΗ, δίνοντας του προβάδισμα λίγο πριν οι δύο ομάδες, οδηγηθούν στ” αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας.

Από τη μία ο τοπικός Εθνικός, προσπαθεί να διατηρήσει όσο μπορεί πιο χαμηλά το σκορ, μαχόμενος κυρίως στην αμυντική του γραμμή και από την άλλη ο ΑΡΗΣ, που ψάχνει διαδρόμους για να γίνει απειλητικός.

Λίγες και οι φάσεις που πραγματοποίησαν οι επιθετικοί των κιτρινόμαυρων, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε πως υπήρξε κάτι το ιδαίτερο μπορστά από την εστία των γηπεδούχων, Συριτούδη.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι κιτρινόμαυροι πίεσαν όσο μπορούσαν για να φτάσουν σε δεύτερο γκολ. Η αμυντική τακτική των γηπεδούχων σταμάτησε τις περισσότερες προσπάθειες τους.

Το σημαντικό είναι πως ο ΑΡΗΣ πήρε τους 3 βαθμούς, σε μία αγωνιστική όπου ο πρωτοπόρος Πανσερραικός δεν έπαιξε, αφού η Καστοριά έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Δύο αγωνιστικές έμειναν πριν το τέλος της σεζόν, με τις Σέρρες να αγωνίζονται στο Αγιονέρι στην 29η αγωνιστική, ενώ ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την Καβάλα στο Χαριλάου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Καλογέρης, Σανιά(82′ Φεντάντεζ), Σουνάς(76′ Νάκας), Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Πόι

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Δούπας, Μπαρμπαγιάννης, Κόσκολος, Αμπραχαμιάν(76′ Πελτέκης), Κοίλιαρος, Σιμιτσάκης, Θεοδωράκης(82′ Αγελλακάκης), Μαμούτ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger