Φυσιολογική ήττα... (56-72)

Ο ΑΡΗΣ έχασε από τον ΠΑΟ σε ένα καυτό «Nick Galis Hall», με σκορ 56-72!!!

Ο ΠΑΟ κέρδισε πιο εύκολα απ” ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσουν, έναν εκπληκτικό ρυθμό που επέβαλαν οι φιλοξενούμενοι.

Μπορεί ο αγώνας να άρχισε με ένα ξέσπασμα από πλευράς γηπεδούχων, όμως η πραγματικότητα αποκαταστάθηκε γρήγορα. Η ουσία είναι πως ο Παναθηναικός έχει καταφέρει να πάρει τον αέρα του ΑΡΗ, μέσα στην έδρα του, με συνέπεια αυτό να θεωρείται και ως νοοτροπία λούζερ.

Αν και πολλές φορές ο Θεός του Πολέμου, περιμένει με καλύτερες προυποθέσεις τον αντίπαλο του, μόνο που δεν κολλάει απλώς τελικά στις λεπτομέρειες, αλλά σε σημεία που δε του δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει, πως έστω θα τον κοντράρει στα ίσια.

Οι εποχές βεβαίως αλλάζουν, όμως θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά η ΚΑΕ, μέσα από την επένδυση που πρόκειται να γίνει, να ακολουθήσει και την ανάλογη νοοτροπία πρωταθλητισμού. Δε θα μπορούσε άλλωστε να κοντράρει περισσότερο, ομάδες που αγωνίζονται για πολλά χρόνια σε υψηλότατο επίπεδο όπως ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός. Ο ΑΡΗΣ πέρα από τα προσονύμια που του ανήκουν δικαιωματικά, θα πρέπει να θέσει πιο στέρεες βάσεις για να ανέλθει επίπεδο.

Τέλος πρέπει να σταθούμε και στην παρουσία παικτών, οι οποίοι θα έπρεπε να δείχνουν περισσότερα μέσα στο γήπεδο φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα. Το λέμε έχοντας γνώση για τη δύσκολη φετινή σεζόν και τα προβλήματα που υπήρξαν από την αρχή της χρονιάς. Όμως η φανέλα του ΑΡΗ σε αυτό το άθλημα δεν παύει να είναι τεράστια και ασήκωτη. Ο καθένας θα πρέπει να την τιμά, όσο το δυνατόν περισσότερο, για τον ίδιο, την ομάδα, αλλά και ένα κόσμο που πάντα ήταν απαιτητικός και που πάντα θα περιμένει πολλά από τον μπασκετικό ΑΡΗ!!!

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:

14-17, 23-38, 39-59, 56-72
                                                                                               Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger