Πρίφτης : «Δε μπορούμε να ακολουθήσουμε...»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη δεύτερη (βαριά) συνεχόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό παραδέχτηκε ότι η ομάδα δε μπορεί να ανταπεξέλθει με αξιώσεις στη συγκεκριμένη σειρά των αγώνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή: 

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Για μας είναι δύσκολη εμπειρία. Είναι φανερό ότι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, παίζει σε έναν πολύ υψηλό ρυθμό, έχει καλή νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι και είναι δύσκολο για μας να ακολουθήσουμε και ενεργειακά 
και σωματικά και αριθμητικά. 
Τις δύο αυτές εμφανίσεις ο καθένας μπορεί να τις ερμηνεύσει όπως θέλει. Εγώ θα πω ότι οι εμφανίσεις που είναι κακές δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας της ομάδας να είναι στην τετράδα και κυρίως την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες όλη τη χρονιά και έχουν καταφέρει να έχουν την ομάδα στις τέσσερις καλύτερες και φυσικά συνεχίζουμε.
Είναι για μας δύσκολο παρόλο που υπάρχουν απουσίες, αν και είναι λογικό να πει κανείς ότι πρέπει να βρίσκει τρόπους η ομάδα να τις καλύπτει, βρισκόμαστε σε μια περίοδο πλέι οφ, που δεν μπορούμε να κάνουμε προσθήκες ή αντικαταστάσεις. 
Οι δύο είναι σίγουρα νοκ άουτ, περιμένουμε να δούμε πως είναι ο Νέιμικ. Για όσους καταλαβαίνουν τη δυσκολία των πλέι οφ και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, είναι πολύ δύσκολο έχοντας μείνει αριθμητικά αυτοί που είμαστε, να παίζουμε παιχνίδια στη συχνότητα που γίνονται, κάθε 2-3 μέρες, που δεν είναι απλά, αλλά έντονα και με υψηλές απαιτήσεις».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger