Τελειώνει το "μαρτύριο"... (0-3)

Με 3-0 επικράτησε ο ΑΡΗΣ του Καμπανιακού ανοίγοντας το σερί νικών του στις «8», τέσσερις στροφές πλέον πριν τη λήξη του μαρτυρίου, στη Φούτμπολ Λιγκ 2!!!

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με υπεροχή των κιτρινόμαυρων, που θέλησαν να επιβάλουν γρήγορα το ρυθμό τους, πετυχαίνοντας αμέσως το γκολ που θα τους έλυνε τα πόδια.

Το σκορ άνοιξε στο 34′, όταν μετά από ωραία πάσα του Κυβελίδη ο Ν” Λουντούλου με ωραίο σουτ από τα δεξιά έκανε το 1-0! Στο 42′ ήρθε το 2-0, με τον συνήθη ύποπτο Αντώνη Καπνίδη να σουτάρει εκτός περιοχής και να κερδίζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα Κηπουρό.

Με προβάδισμα δύο τερμάτων υπέρ των φιλοξενούμενων πήγαν οι δύο ομάδες στ” αποδυτήρια.

Μετά την ανάπαυλα και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο, όταν στο 78′ ο ΑΡΗΣ ξαναχτύπησε με τον Ντούνη, ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις: 

Καμπανιακός (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Σταυρόπουλος, Γαβανάς (46΄Παπάζης), Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλλιος (67΄Λορέντσο), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (46΄Χρήστου), Προβατίδης

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Μελισσάς, Σαμαράς, Καζναφέρης, Καλογέρης, Ν’ Λουντούλου (46΄Ντούνης), Καπνίδης, Τάτος (81΄Κωνσταντινίδης), Κυβελιδης (79΄Πόι)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger