Κόλλησε στο "Χ" (2-2)

Μέσα σε ένα "κολασμένο" "Κλεάνθης Βικελίδης" από 20.000 περίπου οπαδούς του, ο ΑΡΗΣ αναδείχτηκε ισόπαλος στο ντέρμπι με τον παοκ με 2-2 μετρώντας ουσιαστικά ακόμα μια απώλεια βαθμών μέσα στην έδρα του.
Ο ΑΡΗΣ εμφανίστηκε με 2 πρόσωπα στο παιχνίδι του, μέτριος αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο και βελτιωμένος κατά πολύ στην επανάληψη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους "κίτρινους" καθώς οι φιλοξενούμενοι στη πρώτη "κατεβασιά" και μόλις στο 1´ της αναμέτρησης προηγήθηκαν με κοντινό πλασέ του αθανασιάδη.
Η "παγωμάρα" από το άσχημο ξεκίνημα δε πτόησε τους ποδοσφαιριστές του Μηχαλίτσιου και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε άμμεσα η απάντηση με τον... συνήθη "δράστη" Νταβίντ Αγκάνθο.
Ο Ισπανός με άψογο κοντρόλ μέσα στη περιοχή του παοκ, "εκτέλεσε" στη κυριολεξία με φανταστικό  δυνατό ψιλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει "γράφοντας" το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανυγιρισμούς.
Ο ΑΡΗΣ στη συνέχεια "κάθησε" ανεξήγητα στο παιχνίδι του με συνέπεια να δώσει στον αντίπαλο χώρο στο γήπεδο και το δικαίωμα να ξαναπροηγηθεί στο σκορ.
Σχεδόν αφύλαχτος ο καμαρά στο 26' με σουτ διαμόρφωσε το 1-2, αποτέλεσμα που κύλησε μέχρι το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ΑΡΗ άλλαξε άρδην με συνεχής πίεση και καλή κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου με την αγωνιστική εικόνα να δείχνει τους γηπεδούχους ότι μπορούν να "γυρίσουν"  το παιχνίδι.
Στο 65' ο Βοσκάκης αρνήθηκε πέναλτι υπερ του ΑΡΗ με τον ποδοσφαιριστή του παοκ κατσέ να... παίζει μπάσκετ μέσα στη περιοχή και τον διαιτητή να μη σφυρίζει ποτέ τη ποινή...
Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ καρποφόρησαν 6 λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 71' όπου ο Βοσκάκης δε μπορούσε να "κλείσει" τα μάτια για δεύτερη φορά.
Πρωταγωνιστής και πάλι ο Αγκανθό ο οποίος βρέθηκε στη περιοχή του παοκ και ανατράπηκε καθαρά από τον κωνσταντινίδη.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ισπανός ο οποίος διαμόρφωσε το 2-2 φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι στα ίσα!
Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε στο τελευταίο εικοσάλεπτο να εντείνει τη προσπάθεια του προς την επικράτηση, όμως το νικητήριο γκολ δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν τους βαθμούς στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

ΑΡΗΣ : Βελλίδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Πουλίδο, Γιαννίτσης (46′ Παπαζαχαρίας), Κοέλιο, Κοτσαρίδης (73′ Καραγιάννης), Διαμαντάκος, Τάτος, Γιαννιώτας (46′ Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο.
παοκ : Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφλεντ, Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης (90′+1′ Κατσικάς), Καμαρά (82′ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (73′ Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger