ΛΥΤΡΩΣΗ !!! (1-0)

Ένας ψυχωμένος ΑΡΗΣ επικράτησε του Παναθηναϊκού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 1-0 με κοντινή κεφαλιά του Κοέλιο στο 89' «λυτρώνοντας» τους 16.000 περίπου πιστούς οπαδούς του που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Η νίκη για τον ΑΡΗ αποτελούσε μονόδρομο στη προσπάθεια που κάνει να «ξεφύγει» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ζητούμενο που ήρθε (βαθμοί) και που θα πρέπει να διαχειριστεί και να «υπερασπιστεί» τις επόμενες αγωνιστικές.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι δείχνοντας απο νωρίς επιθετικές διαθέσεις και μόλις στο 10' ο Αγκάνθο έχασε μεγάλη ευκαιρία με δυνατό σουτ, όμως ο Καρνέζης σε καλή θέση «αρνήθηκε» κρατώντας το μηδέν στην εστία του.
Η πίεση του ΑΡΗ συνεχίστηκε και στο 25' ήρθε η φάση του πέναλτι μετά από πεντακάθαρο χέρι του βιτόλο ο οποίος έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία όμως -κακώς- δε δόθηκε ποτέ...
Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε ο Αγκάνθο όμως ο Καρνέζης είπε και πάλι όχι σε κακή εκτέλεση του Ισπανού.
Ο ΑΡΗΣ παρά τη «ψυχρολουσία» του χαμένου πέναλτι συνέχισε να πιέζει, όμως η τελική προσπάθεια ήταν αυτή που έλειπε για τους «κίτρινους».
Το δεύτερο ημίχρονο και η εικόνα του μέχρι το 60' δεν άλλαξε με τον ΑΡΗ να ελέγχει το παιχνίδι και να κερδίζει τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, χωρίς όμως και να δημιουργεί τις προυποθέσεις για γκολ, λόγω έλλειψης της τελικής προσπάθειας.
Κάπου σ'εκείνο το χρονικό διάστημα ο Παναθηναϊκός «εκμεταλλεύτηκε» το γεγονός της «κοιλιάς» που παρουσιάσε ο ΑΡΗΣ στο παιχνίδι του.
Τοτσέ και Μαυρίας έχασαν ευκαιρίες στο 60' και 73' αντίστοιχα, με τον δεύτερο να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Διούδη.
Μία ομάδα όμως ήθελε περισσότερο τη νίκη και αυτή ήταν μόνο ο ΑΡΗΣ!
Βάσει συνολικής εικόνας η... δικαίωση και η «λύτρωση» ήρθε στο 89' με πρωταγωνιστή τον Κοέλιο που με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0 μέσα σε αποθέωση!!
Τα χαμόγελα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επέστρεψαν με τη λήξη του σφυρίγματος από τον Στυλιάρα, προς ανακούφιση όλων!!
ΛΥΤΡΩΣΗ...

ΑΡΗΣ: Διούδης, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Καζναφέρης (83' Σουνάς), Διαμαντάκος (62' Κοτσαρίδης), Τάτος, Αγκάνθο (90'+5' Ηρακλής)

Παναθηναϊκός : Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Κάιπερ, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σο, Βιτόλο, Σισοκό (84' Ντίνας), Εσπάρθα (56' Μαυρίας), Ζέκα (80' Καζιγιάμα), Τοτσέ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger