Σύνδεσμοι ΑΡΗ : «Προχωράμε ενωμένοι»!!

Μέσα σε κλίμα ΑΡΕΙΑΝΗΣ ομοψυχίας, ομόνοιας και συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε η πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή με αντιπροσωπεία μελών των Συνδέσμων "Super-3" και "Ιερολοχιτών", μέσα από τη συχνότητα των Αθλητικών Νέων 98,7.
Στις δύσκολες μέρες που περνάει ο ΑΡΗΣ σαν Σύλλογος, η «φωνή» -σύσσωμη- των οργανωμένων οπαδών έστειλε πρός κάθε
κατεύθυνση τα δικά της «μηνύματα»!
Πιο ενωμένοι από ποτέ, ομόφωνα οι Σύνδεσμοι του ΑΡΗ στάθηκαν κυρίως στο γεγονός της σωτηρίας του Συλλόγου -και ειδικότερα του ποδοσφαιρικού τμήματος- τονίζοντας ότι οι κύριοι υπεύθυνοι της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα θα «πληρώσουν» για όσα έχουν κάνει.
Όσοι έχουν μπεί -έστω και προσωρινά- ή πρόκειται να μπουν φυλακή για τα διοικητικά «εγκλήματα» που διαπράχθησαν θα πρέπει να υπάρξει αυτή η παραδειγματική τιμωρία τους, στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα προς τη ΠΑΕ ότι δε θα δεχτούν από κανέναν να πληρωθούν εγγυήσεις ή κάτι παρόμοιο.
Οι οργανωμένοι οπαδοί καί των 2 Συνδέσμων τόνισαν επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον οπαδικές «ταυτότητες» μεταξύ του κόσμου της ομάδας, σε"Σουπεράδες" ή "Ιερολοχίτες", όπως επίσης και το ότι δεν υπάρχει Θύρα-3 ή Θύρα-1 η οποιαδήποτε άλλη θύρα μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σαν «ξεχωριστά» κομμάτια μεταξύ τους.
ΟΛΟΙ είναι ΑΡΗΣ και ο ΑΡΗΣ τους χρειάζεται ΟΛΟΥΣ, βάζοντας πάνω απ'όλα το όνομα και το συμφέρον του Συλλόγου!
Η εκπομπή που διήρκησε κάτι παραπάνω από 3 ώρες «κατακλύστηκε» από εκατοντάδες μυνήματα ενώ το τηλεφωνικό κέντρο κυριολεκτικά χτύπησε... κίτρινο «πυρετό»!
Ευχή όλων, η εκπομπή των Συνδέσμων να γίνει μια «γλυκιά» συνήθεια με εβδομαδιαία ή καθημερινή ροή, γεγονός που δεν αποκλείστηκε από τους συντελεστές της εκπομπής, δίνοντας λείαν συντόμως το επόμενο ραδιοφωνικό ραντεβού.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger