Σφίγγει η θηλιά... (2-1)

Με «άδεια» χέρια έφυγε ο ΑΡΗΣ από το "Γ.Καραϊσκάκης" γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1, αποτελέσμα που τον έφερε σε δεινή βαθμολογική θέση (προτελευταίος) σε συνδυασμό με την εκτός νίκη της Βέροιας επί της Ξάνθης το Σάββατο.
Οι κίτρινοι μπήκαν «νωθρά» στο παιχνίδι μη πιστεύοντας ίσως ότι μπορούν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται το γεγονός αυτό και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.
Οι Πειραιώτες έφτασαν γρήγορα στην επίτευξη του πρώτου τέρματος μόλις στο 10' με την άμυνα του ΑΡΗ να δέχεται ένα «φθηνό» γκόλ και τον τελείως αμαρκάριστο Τζιμπούρ να χρίζεται σκόρερ.
Ο Μανιάτης στο 37' θα διαμορφώσει το 2-0 με τον ΑΡΗ να «παραπέει» μέσα στο γήπεδο και τον Ολυμπιακό να έχει σαφές προβάδισμα για την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ΑΡΗ άλλαξε προς το καλύτερο, «έτρεξε» περισσότερο μέσα στο γήπεδο, κοίταξε τον αντίπαλο κατάματα και στο 64' με όμορφη κεφαλιά του Αγγελούδη μείωσε στο σκορ αναπτερώνοντας τις ελπίδες.
Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε στο τελευταίο 20λεπο να φτάσει και σ'ενα δεύτερο γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα οι κίτρινοι να γνωρίσουν την 11η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και τη «θηλειά να σφίγγει
» επικίνδυνα.
Πλέον ο ΑΡΗΣ καλείται να αφήσει πίσω την ήττα αυτή και να συγκεντρωθεί απόλυτα για τον επόμενο υπερ-πάντων αγώνα στη Βέροια κόντρα στη τοπική ομάδα. (04/03 19.30)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Mέγιερι, Παπάζογλου, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο (66’ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (78’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (88’ Γκρέκο), Τζεμπούρ

AΡΗΣ (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας (56’ Τσουκάνης), Ηρακλής (46’ Αγγελούδης), Κοτσαρίδης (46’ Τριανταφυλλάκος), Διαμαντάκος

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger