Αφήστε τον ΑΡΗ να ανασάνει! (1-0)

Να πάρετε τον Σούλη!!!
Φυσικά και ειρωνεύομαι. Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω διαφορετικά. Αυτά που ακούγονται μετά από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι για να μας κλαίνε οι ρέγγες. Βγήκαν οι "προπονητές", οι μεγάλοι μπαλαδόροι και οι γρινιάρηδες. ΕΛΕΟΣ!!!!
Αφήστε τον ΑΡΗ να ανασάνει!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Στο ματσάκι αυτό λοιπόν ο ΑΡΗΣ, ο τεράστιος ΑΡΗΣ, ΟΛΩΝ ΜΑΣ, κατέβηκε στο χόρτο με πέντε αλλαγές. Πίεσε "ψηλά", πρόσεξε περισσότερο την άμυνα του, έκανε και κάποιες φάσεις χωρίς όμως ουσία. Δέχτηκε ένα γκολ, το οποίο είναι καθαρά θέμα ανευθυνότητας των παικτών. Μήπως δεν είναι στόχος το Κύπελλο;
Θα το δούμε στη ρεβάνς!
Που ακριβώς θέλω να σταθώ;Στον πρόλογο που έκανα. Η ομάδα δουλεύει και αυτό φαίνεται. Ίσως βρήκαμε στόπερ που ακούει στο όνομα Έλσνερ, ένα χαφάκι ωραίο που λέγεται Ιμπέχ και έναν πάρα πολύ καλό τεχνικό-προπονητή, τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. 
Ακούω πως ο ΑΡΗΣ, έχει μικρύνει. Ε, όσο το ακούει αυτό ο κόσμος τόσο αυτό περνάει και στην ομάδα. Όσο ακούει για Σούληδες, αυτό περνάει αρνητικά στην ομάδα. Όσο ακούει για διαιτητές, δημόσιες σχέσεις, πολιτικάτιντηδες και για ανακοινώσεις ε, αυτό κάνει κακό. 
Φτάνει!!!
Δηλαδή πότε θα σταματήσουν μερικοί να θεωρούν εαυτόν ξερόλα;
Δεν υπάρχει κανείς στον ΑΡΗ, ο ΑΡΗΣ είναι συνονθύλευμα, ο ΑΡΗΣ θα πάθει εκείνο, θα πάθει το άλλο....
ΕΛΕΟΣ!!!!
Στην ουσία η ομάδα είναι μόνη της. Είτε είναι γεμάτο το γήπεδο είτε όχι. Πως να πάρει αποτέλεσμα έτσι;Πείτε μου εσείς αν παίζατε κι ακούγατε κάθε φορά τα εξ αμάξης θα φέρνατε βαθμούς;
Εγώ λέω όχι. Τι να πω άλλο;Πως να συνεχίσω;
Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται αυτά από ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ. Η κριτική της αγωνιστικότητας των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, είναι προνόμιο του προπονητή και του βοηθού του. Συμβαίνει επίσης το απίστευτο να υπάρχει συνεχώς αρνητισμός. 
ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΣ!!!
Πιστεύει ο κόσμος στην ομάδα; Όταν τελειώσει το ματς όχι. το λέω και το πιστεύω κατηγορηματικά. Πηγαίνουμε οι περισσότεροι στο γήπεδο λόγω φανέλας, σήματος, ιστορίας κτλ, έτσι μηχανικά κι αντανακλαστικά. 
Αντέχουμε στα δύσκολα γι' αυτό πάμε. Είμαστε μαζόχες αλλά είμαστε ΑΡΗΣ!!!
Θυμηθείτε πως η ομάδα το καλοκαίρι ήταν μεταξύ Α' και Γ' Εθνικής. Έτρεχαν κάποιοι άνθρωποι για το 99!!! Υπήρξαν λάθη ναι. Αλλά η ομάδα ήδη πάει καλύτερα. Θα συνεχίσει να πηγαίνει καλύτερα είναι σίγουρο. 
Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι το νέο μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΡΗ. 
Πάνω σε αυτόν πρέπει να χτιστεί ο νέος ΑΡΗΣ!!!
Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Η συνέχεια είναι δύσκολη και οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ πρέπει να επιδείξουν την ανωτερότητα και τη στήριξη τους απέναντι στην ομάδα. Άλλωστε τίποτα δεν είναι πλέον δεδομένο!!!

                                                                Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger