Μιλίνκοβιτς:«Πρέπει να συνεχίσουμε»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Ζόραν Μιλίνκοβιτς στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τη Ξάνθη στα Πηγάδια.
Ο τεχνικός των κιτρίνων τόνισε το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, οφείλει όμως να συνεχίσει τη προσπάθεια, ενώ δε παρέλειψε να αφήσει και αιχμές για τη διαιτησία και τα πέναλτι που ποτέ δε δόθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Σε μερικούς τομείς η ομάδα δεν στάθηκε όπως έπρεπε. Ωστόσο, η Ξάνθη είχε ένα δοκάρι κι ένα γκολ, όμως οι παίκτες της έκαναν πιο πολλά λάθη απ' εμάς».

Για τα πέναλτι που δε δόθηκαν: «Νομίζω ότι και οι δύο φάσεις ήταν πεντακάθαρες».

Για την ήττα: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Όμως δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μπορεί σήμερα η τύχη να μας γύρισε την πλάτη, όμως με τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα γκολ».

Για την αλλαγή του Τάτου: «Έδειξε κάποια σημάδια ότι έχει τραυματιστεί, όμως θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Κάθε παίκτης της ομάδας είναι για εμάς σημαντικός» .

Για τη συνέχεια: «Πιστεύω στη δουλειά μου και τους παίκτες. 
Σήμερα και την προηγούμενη βδομάδα η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης. Ο τρόπος παιχνιδιού άλλαξε, και στο μέλλον θα δείτε μία σοβαρή ομάδα, όπως θέλει ο κόσμος».

Για τον Ιμπε και τον Μπουζάνη: «Όσον αφορά τον Ιμπε, είχαμε προβλήματα αυτή την εβδομάδα με τους Παπαδόπουλο και Κύργια και βρέθηκε η ευκαιρία γι' αυτόν. Εδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, έβγαλε μια ποιότητα κι αυτός όπως και άλλοι παίκτες, για παράδειγμα ο Ελσνερ, δείχνουν ότι ανεβαίνουν. Όσο για την αλλαγή τερματοφύλακα, 
μιλήσαμε με τον Διούδη, που είναι ταλαντούχος και τον πιστεύουμε, και του εξηγήσαμε ότι επειδή δεν είναι σε καλή κατάσταση θα ήταν καλό για τον ίδιο και την ομάδα να μην ξεκινήσει. Ο Μπουζάνης επαιξε σήμερα καλά αν και δεν είχε την τύχη να μπορέσει να σώσει την ομάδα στα δύο γκολ».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger