Έμεινε στην ισοπαλία... (2-2)

Ο ΑΡΗΣ δε μπόρεσε να φύγει με τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης από τις Σέρρες, αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον τοπικό Πανσερραϊκό, γεγονός που τον «γκρέμισε» από τη κορυφή της βαθμολογίας καθώς η Καβάλα επικράτησε του Άρη Ακροποτάμου με 3-1 μένοντας πρώτη με 22 βαθμούς.
Οι «κίτρινοι» μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχασαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Σουνά στο 7' και με Ατματσίδη στο 10', «προειδοποιώντας» ουσιαστικά τους γηπεδούχους.
Ό,τι δεν έγινε σ'αυτές τις δυο περιπτώσεις, προέκυψε και το καλύτερο για τον ΑΡΗ που λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 18' μπήκε «οδηγός» στο παιχνίδι. Σέντρα του Πόι μέσα στη περιοχή του Πανσερραϊκού και με τον Ατματσίδη αποδέκτη να στέλνει με καρφωτή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Ο ΑΡΗΣ δε διαχειρίστηκε το παιχνίδι όπως έπρεπε, «έκατσε» σε παθητικό ρόλο με αποτέλεσμα να πληρώσει πολύ ακριβά το νόμισμα... Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και «γύρισαν» το παιχνίδι πρίν το ημίχρονο, αρχικά στο 25' και στο 46' με δυο ισάριθμα τέρματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ είχε μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς την ιδιαίτερα τρανταχτή και κλασσική ευκαιρία, με το «χάσμα» της ήττας να προδιαγράφεται μπροστά όσο περνούσε και η ώρα.
Ο ΑΡΗΣ πίεσε στα τελευταία λεπτά και τελικά δικαιώθηκε στο 85' όταν και καταλογίστηκε υπέρ του πέναλτι μετά από χέρι του Τριανταφύλλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πόι που έδωσε και τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Στις Σέρρες βρέθηκαν πολλοί οπαδοί της ομάδας, όμως στο τέλος έφυγαν με ανάμεικτα συναισθήματα λόγω της διακύμανσης και του σκορ.

Πανσερραϊκός (Βασιλακάκης): Παλιούρας, Δ.Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Κ.Τριανταφύλλου, Παπαστεργίου (63' Ρούτσης), Μουτεσίδης (84' Καψάλης), Τάντιτς (75' Μπονέρης), Γαϊδαρτζής

ΑΡΗΣ(Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γκίνο (88' Ρένια), Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκόλιας (63'λ.τ. Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Ατματσίδης (67' Χιντασέλι), Σουνάς, Πόϊ, Καπνίδης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger