Πρίφτης : «Yπάρχει κάτι καλό και πρέπει να το βγάλουμε»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ τονίζοντας το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχει κάτι καλό το οποίο θα πρέπει να βγεί στην αγωνιστική εικόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:

«Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε μια καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε και με την παρουσία του κόσμου. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που έχει διαφοροποιήσει το αγωνιστικό προφίλ της και σε ότι αφορά τους πρωταγωνιστές της και τον προπονητή της.
Διαθέτει ένα έμπειρο και αξιόλογο ρόσερ και ο συντελεστής δυσκολίας ήταν πολύ υψηλός. Είχαμε καλή αμυντική βάση και με το καλό τρίποντο σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού φτάσαμε στη νίκη.Δώσαμε δικαίωμα, ξέραμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα γιατί το κάναμε στο ξεκίνημα της χρονιάς.
Ολιγωρήσαμε σε 2,5 παιχνίδια, βγάζω το πρώτο ημίχρονο με τον Κόροιβο και όλο αυτό δημιούργησε ντόμινο κακών σκέψεων, κλόνησε την αυτοπεποίθησή μας. Βλέπουμε όμως ότι υπάρχει κάτι καλό και πρέπει να το βγάλουμε.
Προσεγγίσαμε το παιχνίδι αμυντικά και έτσι ήμασταν καλύτεροι και στην επίθεση.
Τα σουτ που πήραμε με τον Κολοσσό ίσως να ήταν πιο ελεύθερα από αυτά σήμερα. Ήμασταν καλοί σήμερα. Βέβαια στο ματς με τον Κολοσσό δεν είχαμε την αμυντική προσέγγιση και εκεί είναι η δική μας ευθύνη».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger