H ουσία μέτρησε... (2-1)

Το ζητούμενο ήταν η νίκη και αυτή προήλθε με δύο πρόσωπα, σημασία έχουν οι βαθμοί της νίκης και ο ΑΡΗΣ πέτυχε το 4Χ4 σε ισάριθμα παιχνίδια επικρατώντας του Απόλλων Αρναίας με 2-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Οι «κίτρινοι» με αυτή τους νίκη παρέμειναν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με «συγκάτοικο» και πάλι τη Καβάλα που που νίκησε τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με 2-1 (από 19 βαθμούς).
Ο ΑΡΗΣ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5' ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μετά από σέντρα του Σουνά και με τον Γκόλια να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Καραβελίδη στέλνοντας με κοντινή προβολή τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο ορεξάτος ΑΡΗΣ δε σταμάτησε εκεί και στο 24' διπλασίασε τα τέρματα του με τον Πόι μετά από σέντρα του Λιόλιου και όλα έδειχναν ότι το απόγευμα θα ήταν ιδιαίτερο εύκολο.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΑΡΗΣ ήταν καταιγιστικός, έχασε σωρεία ευκαιριών, όμως ο «νόμος» του ποδοσφαίρου κυριάρχησε κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Απόλλωνα να μειώνει από το... πουθενά σε 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ μεταμορφώθηκε πρός το χειρότερο, η εικόνα του παιχνιδιού του δε θύμιζε τίποτα κάτι από το πρώτο μέρος, όμως το αποτέλεσμα έμεινε στο 2-1 χωρίς «εγκεφαλικά» στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο βοήθησε την ομάδα, όμως οι εικόνες στις εξέδρες δεν ήταν και ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, αφού το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 5-6 χιλιάδες.

ΑΡΗΣ (Π. Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (78' Χιντασέλι), Σουνάς, Ατματσίδης (72' Λεμονής), Πόι, Καπνίδης (89' Ρένια)

Απόλλων Αρναίας (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδη, Μαυρίδογλου, Μενιγκιάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος (86' Γεωργούλας), Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (76' Αποστολάκης)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger