Κάμπος : «Ακόμα και ο βαθμός είναι καλός»

Ο ΑΡΗΣ πέταξε στα «σκουπίδια» δυο πολύτιμους βαθμούς στις Σέρρες, οστώσο ο Πάουλο Κάμπος έμεινε ευχαριστημένος από τη προσπάθεια και το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ευχαριστημένος για τους φιλάθλους του AΡΗ. Για μένα αποτελεί ενθαρρυντικό σημείο η παρουσία τους, γιατί όσο περισσότερο φίλαθλοι σε μια ομάδα, τόσο το καλύτερο. Το ποδόσφαιρο είναι συναίσθημα και πίεση. Οσο περισσότερος είναι ο κόσμος, τόσο πιο εντυπωσιακό γίνεται ένα παιχνίδι.
Σήμερα έπαιξαν δύο καλές ομάδες, λυπούμαστε γιατί δεχθήκαμε πολλές κίτρινες κάρτες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός. Ηταν δύσκολο για όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα. Και οι δύο ομάδες έδειξαν μεγάλη αγωνιστικότητα. Πολλές φορές επειδή δεν μπορούμε να έχουμε… χαλί για να παίξουμε, δεν μπορούμε να βγάλουμε ποιότητα, αλλά μαχητικότητα και καρδιά μέσα στο γήπεδο.
Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, ομολογώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις Σέρρες και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, μια και είναι ισάξιες οι ομάδες και έχουν δικαίωμα για άνοδο. Στα έξι επίσημα παιχνίδια που δώσαμε δεν χάσαμε, αν και σήμερα το παιχνίδι ήταν δύσκολο και ο αγωνιστικός χώρος κακός και δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες. Σε γενικές γραμμές και οι δύο ομάδες έδειξαν αγωνιστικότητα.
Ολοι θέλουν να κερδίζουν, αλλά υπάρχουν στιγμές όπως το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.
Ο ΑΡΗΣ έχασε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος ηττήθηκε. Αν δεν μπορώ να κερδίσω ένα ματς, ακόμα και ο βαθμός είναι καλός. Οπως είναι το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, είναι φυσικό η Καβάλα να περάσει 1η. Ακολουθούν όμως και άλλα παιχνίδια.
Ναι μεν είμαστε 2οι, όταν ήρθα όμως ο ΑΡΗΣ ήταν στην 11η θέση. Εχουμε βελτιωθεί και προσπαθούμε συνέχεια. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε κοντά με Καβάλα και Πανσερραϊκό».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger