Πρίφτης : «Σεβαστήκαμε τα Τρίκαλα»

Aπόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Δημήτρης Πρίφτης από τη προσπάθεια των παικτών του μετά τη νίκη με τα Τρίκαλα, τονίζοντας το γεγονός ότι σεβάστηκαν τον αντίπαλο και τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τον δείκτη ετοιμότητας και την αγωνιστική συμπεριφορά που είχαν μετά από μια περίοδο που ήταν δύσκολη γι΄αυτούς. Τα παιχνίδια μετά από διακοπές κρύβουν παγίδες που ξεκινούν από το μυαλό αυτών που παίζουν. Σεβαστήκαμε πολύ τα Τρίκαλα. Επειδή δείξαμε σεβασμό, σεβαστήκαμε τον εαυτό μας. Μέσα στην εβδομάδα είδαμε
βίντεο κάτι που δεν κάναμε πολλές φορές. Τα Τρίκαλα σουτάρουν καλά και είχαμε μια ανησυχία για την εικόνα που θα παρουσιάσουν γιατί είχαν δυο νέους παίκτες στο ρόστερ τους και θα ήταν λίγο άγνωστες οι συνθήκες του αγώνα. Εμείς ήμασταν σοβαροί, συνεχίζουμε έχοντας το κεφάλι χαμηλά.
Οποιοσδήποτε είναι οπαδός της ομάδας θέλει να βλέπει την ομάδα έτσι. Όλοι βοήθησαν. Για όλους υπήρχε χώρος για σουτ.
Είναι θέμα ισορροπίας. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και στα καλά και στα άσχημα.
Στηριζόμαστε στο τρίποντο γιατί έχουμε ικανούς σουτέρ. Όταν κερδίζεις όμως όλα φαίνονται ωραία. Όταν χανείς όλα δείχνουν μικρά και άσχημα. Και τα συστήματα και η τακτική και ο προπονητής.
Ο Αντεκμπόγιε έχει ενσωματωθεί εδώ και βδομάδες στην ομάδα. Την απόφαση για την αποχώρηση την λάβαμε από κοινού με τον παίκτη. Δεν μπορώ να πω μην φεύγεις σε έναν που δεν χρησιμοποιώ. Κάναμε το σωστό γιατί η ομάδα διαθέτει ποιότητα και κόσμο στις θέσεις των ψηλών και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.
Λόγω της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και του γεγονότος ότι έγινε Τρίτη δώσαμε μόνο δυο μέρες ρεπό στους παίκτες. Τώρα οι ημέρες ξεκούρασης θα είναι περισσότερες και οι ξένοι θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στις πατρίδες τους.
Είναι πρόβλημα η διακοπή γιατί χάνεις τον ρυθμό σου. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να μην παίξουν για 15 μέρες. Είναι μειονέκτημα για τις ομάδες που παίζουν ένα παιχνίδι την εβδομάδα».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger