Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΑΡΗΣ (2-0)

Ο ΑΡΗΣ επικράτησε του Καμπανιακού με σκορ 2-0 στο γήπεδο Χαριλάου, για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ” Εθνικής.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Ντομπρασίνοβιτς μπήκε πολύ δυνατά πίεσε τον αντίπαλο, καθώς αναζητούσε το γρήγορο γκολ. Μετά από ένα κενό διάστημα δέκα λεπτών, όπου δεν υπήρξε φάση μπροστά από τις δύο εστίες, ο ΑΡΗΣ, ανοίγει το σκορ στο 22′, μετά από σουτ κεραυνό του Παπαδόπουλου, το οποίο άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού, Κηπουρό.

Εν συνεχεία ο ρυθμός ανέβηκε εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά προς την εστία του Φυσέκη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο γκολ του Παπαδόπουλου, με δύο απανωτές φάσεις. Στο 28′ ο Σαπανίδης επιχειρεί το σουτ με προυποθέσεις ευκαιρίας, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 39′ κεφαλιά του Ρακαβίνα η μπάλα βρήκε το δοκάρι, μετά από άστοχη έξοδο του Φυσέκη.

Στο 45′ ο Ν” Λουντούλου σουτάρει η μπάλα βγήκε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες πήγαν στ” αποδυτήρια με το 1-0 να είναι το σκορ για αυτό το πρώτο μισό του αγώνα.

Μετά την ανάπαυλα ο ΑΡΗΣ μπήκε ακριβώς όπως ξεκίνησε το παιχνίδι. Έχοντας επιθετικές διαθέσεις προωθήθηκε με τον Καπνίδη στο 54′ να κάνει εκπληκτική ενέργεια, δίνοντας τη μπάλα στον Παπαδόπουλο ο οποίος σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 63′ ο Γκίνο σπάει έξυπνα τη μπάλα στον Πόι ο οποίος σούταρε στην κίνηση με τον Κηπουρό να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Όσο περνούσε η ώρα τόσο το άγχος κυρίευε την ομάδα των κιτρινόμαυρων, αφού το 1-0 πάντα παραμένει εύθραυστο σκορ. Στο 80′ ήρθε το δεύτερο γκολ με το οποίο ο ΑΡΗΣ κλείδωσε τη νίκη. Ο Νάκας επιχειρεί το σουτ, ο Πόι παρεμβάλεται και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, του τερματοφύλακα της ομάδας από τη Χαλάστρα.

Τελικό σκορ 2-0, για τον ΑΡΗ στο γήπεδο Χαριλάου, όπου δεν υπήρχαν πολλοί θεατές για να παρακολουθήσουν το ματς. Υπολογίζεται ότι στις κερκίδες του, βρέθηκαν περίπου 700 τον αριθμό.

Ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα πραγματοποίησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ, Νάκας και Κωνσταντινίδης.

Με αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Καμπανιακού, ο ΑΡΗΣ παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τις νίκες της Καβάλας και του Πανσερραικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αντιπροσωπεία της ομάδας του Καμπανιακού υπό του προπονητού τους κ.Υφαντίδη, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο που υπάρχει μπροστά από τη θύρα 3, τιμώντας έτσι αυτούς που έχουν «φύγει».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Σίνισα Ντρομπρασίνοβτις): Φυσέκης, Γκίνο, Σαμαράς, Καλογέρης, Γκόλιας(63 Λιόνης), Πόι, Ν` Λουντούλου(74′ Νάκας), Καπνίδης(66′ Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Παπαδόπουλος

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κηπουρός, Κουκουλέκης, Πόπτσης(46′ Χρήστου), Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος(35′ Παπάζης), Υψηλός(69′ Σιδηρόπουλος), Αντωνιάδης, Σαπανίδης, Κουντουράς, Προβατίδης
                                                                                                    Aριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger