Πρίφτης : «Συγχαρητήρια στους παίκτες»

O Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το διπλό στο κρατικό, ενώ τόνισε ότι αυτές οι νίκες θα πρέπει να διαχειριστούν καταλλήλως στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν δύσκολη εβδομάδα… Μας έλειψε πολύ ο Τόμας που προσφέρει πολλά. Είχαμε τον Πάσαλιτς ακόμα και σήμερα ταλαιπωρημένο από μία ίωση. Για αυτό το λόγο η νίκη αξίζει περισσότερο. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα.

Αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε η εικόνα μας μέσα από μια άμυνα ζώνης που μας έδωσε κάποιες κατοχές και μεγάλα σουτ, με αποτέλεσμα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος αν ήμασταν λιγότερο επιπόλαιοι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερο σκορ. Κάναμε κάποια λάθη. Είναι σίγουρα μια σημαντική νίκη αλλά πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι με το μυαλό μας συμμαζεμένο και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον παοκ και τον κόουτς».

Εμείς είμαστε μια καλή αμυντική ομάδα. Έχουμε γρήγορα πόδια, έχουμε κάποιους παίκτες με μεγάλα κορμιά. Είχαμε μια πολύ καλή επιθετική μέρα. Ο Βεζένκοφ ήταν σε πολύ καλή βραδιά. Για αν κάνεις εκτός έδρας νίκες δε φτάνει μόνο η άμυνα. Ήταν ένα συνδυασμός που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα

Για τον Βεζένκοφ: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιδί λόγω της ηλικίας. Πιστεύω ότι είναι πιο ώριμος από την ηλικία του. Είναι πολύ συνεργάσιμος και πολύ προσγειωμένος. Αυτό προέρχεται και από την οικογένεια του. Έχουμε μια καλή συνεργασία όπως και με την υπόλοιπη ομάδα».

«Αυτές οι νίκες πολλές φορές μπορεί να κάνουν και κακό… Είναι μια πολύ σπουδαία νίκη αλλά αν χάσουμε την ψυχραιμία μας, επειδή μου έχει συμβεί με άλλες ομάδες, μπορεί σε άλλα παιχνίδια να είσαι αγνώριστος αν δεν είναι προσγειωμένος. Πιστεύω θα δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση μας. Δεν αλλάζει ο στόχος. Να φτάσουμε ως τέλος με τα λιγότερα δυνατά έξοδα και να έχουμε μια αξιοπρέπεια αγωνιστική».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger