Όλα στο μηδέν... (0-0)

Δύσκολο απόγευμα πέρασαν οι φίλοι του ΑΡΗ στις κερκίδες του Βικελίδης. Το να βλέπεις τον ΑΡΗ απέναντι σε αντιπάλους τόσο χαμηλής δυναμικότητας είναι μόνο του πολύ θλιβερό, αλλά το να βλέπεις την ομάδα μας να παίζει τόσο χάλια είναι ακόμη χειρότερο! 

Ο ΑΡΗΣ έχασε τους πρώτους βαθμούς στην έδρα του φέτος, τελικό σκορ 0-0, αλλά φυσικά δεν κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση. Ωστόσο αυτές οι εμφανίσεις σαν τη σημερινή δεν θα φέρουν πίσω τον κόσμο!

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τους Σιδεράκη, Γεωργιάδη, Ιντζίδη, Καλογέρη, Σαμαρά, Κόκε, Πόι, Τσουμάνη, Καπνίδη, Τάτο, Ντούνη. Επέστρεψε στην ενδεκάδα ο πρώτος σκόρερ Καπνίδης, ενώ ο Ιντζίδης με τον Σαμαρά φαίνεται πως αποτελούνε πλέον μια βασική επιλογή για τον Νίκο Αναστόπουλο στο κέντρο της άμυνας.
Mε τον Εθνικό Αγιονερίου αγωνίστηκαν οι Γουναρίδης, Μαργαρίτης και Κοτσαρίδης, πρώην παίκτες του ΑΡΗ με θητεία και στην Α” εθνική.

Το παιχνίδι το παρακολούθησαν όχι παραπάνω από 2000 κόσμου, παρά την ηλιοφάνεια.
Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι αναγνωριστικά. Ο ΑΡΗΣ διατήρησε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να πατάει στην αντίπαλη περιοχή στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι στο 10′ είχαν την πρώτη καλή φάση, όταν ο Στεφανίδης σε μία αντεπίθεση έκανε ένα σουτ που απέκρουσε ο Σιδεράκης, ενώ δεύτερο στη σειρά σουτ βγήκε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη νοθρώτητα του ΑΡΗ και για κάποια λεπτά βγήκαν μπροστά, κερδίζοντας τρία διαδοχικά κόρνερ, χωρίς όμως να καταστούν επικίνδυνοι για την άμυνα του Σιδεράκη. Ο ΑΡΗΣ δεν έκανε αισθητή την παρουσία του ούτε στο 24′, όταν κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση, αλλά ο Τάτος δεν μπόρεσε να περάσει την μπάλα από το τείχος.
Η επόμενη επίσκεψη του ΑΡΗ στα καρέ του Εθνικού ήταν οκτώ λεπτά μετά, όταν στο 32′ ο Τάτος εκτέλεσε γέμισμα από απευθείας εκτέλεση φάουλ σπό τα πλάγια, αλλά ο Γουναρίδης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα. Ένα μακρινό σουτ του Τσουμάνη από πλάγια, ήταν ότι καλύτερο για τον ΑΡΗ στο πρώτο μέρος, ο Γουναρίδης όμως δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει για να μπλοκάρει την μπάλα. Το γκολ που πέτυχε ο ΑΡΗΣ στο 42′ μετά από σέντρα-φάουλ του Τάτου σωστά ακυρώθηκε γιατί υπήρξε φάουλ στον τερματοφύλακα Γουναρίδη.
 

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με την καλύτερη του ευκαιρία μέχρι στιγμής: Στο 46′ ο Καπνίδης με ωραία προσωπική ενέργεια απελευθερώθηκε από τον αντίπαλο αμυντικό και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα σε τροχιά γκολ. Δυστυχώς ο Γουναρίδης αντέδρασε και με πολύ καλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα πριν παραβιάσει την εστία του. Ήταν η καλύτερη φάση για τον ΑΡΗ μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Στο 54′ πέρασε στο παιχνίδι ο Ενλουντούλου στη θέση του Ντούνη. Δύο λεπτά αργότερα ο ΑΡΗΣ είχε δεύτερη καλή φάση, όταν μετά από κόρνερ ο Πόι έβγαλε βαθιά σέντρα. Την κεφαλιά που έπιασε ο Ιντζίδης από πλάγια δεξιά απέκρουσε και πάλι με τις γραθιές του ο Γουναρίδης…
Η πίεση του ΑΡΗ άρχισε να γίνεται πια αισθητή. Ο Γεωργιάδης είχε ένα καλό σουτ στο 57′, αλλά ο Γουναρίδης έδειξε ακόμη μια φορά καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε την μπάλα. Λίγο μετά ο Ενλουντούλου δοκίμασε με τη σειρά του το πόδι του, αλλά ο Γουναρίδης ήταν πάλι εκεί! Ο Γάλλο-αφρικανός στο 70′ “εκανε μια ωραία κούρσα από τα δεξιά, διασχίζοντας το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου. Δυστυχώς το γύρισμα του μέσα στην περιοχή του Εθνικού δεν το πρόλαβε ο Καπνίδης που κόπηκε από αντίπαλο αμυντικό πριν γίνει επικίνδυνος.

Ο Αναστόπουλος βλέποντας την επιθετική αφλογιστία αποφάσισε να κινήσει και άλλα πιόνια στην παρτίδα. Πέρασε τον Καζανφέρη και τον Κυβελίδη στη θέση των Καλογέρη και Τάτου στο 75′. Στο 83′ ο Τσουμάνης δεν αντέδρασε κόσμια σε φάουλ που του έγινε και δίκαια δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.
Ο εκνευρισμός που ακολούθησε χρέωσε τους Κυβελίδη και Πόι από μία κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Λεωνίδα. Η τελευταία υποψία φάσης ήταν στο 91′, όταν από σέντρα του Πόι, ο Γουναρίδης πήδησε πιο ψηλά από τον Καπνίδη και μπλόκαρε την μπάλα!

Η λήξη του αγώνα έφερε αποδοκιμασίες από την κερκίδα προς τους παίκτες του ΑΡΗ.

Θεωρώ πως ο μόνος που έδειξε λίγη διάθεση να κάνει κάτι καλύτερο ήταν ο Ενλουντούλου. Οι υπόλοιποι χαφ και επιθετικοί ήταν απαράδεκτοι, ενώ οι αμυντικοί απλά έκαναν τη δουλειά τους. Καλύτερος των 22 ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Γουναρίδης.

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger