Ακόμα ένα βήμα ανόδου! (0-3)

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασαν οι παίκτες του AΡΗ, κερδίζοντας άνετα με 0-3 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα χαροποίησε τους σχεδόν χίλους οπαδούς των κιτρίνων που συνόδευσαν την ομάδα στους Αμπελόκηπους. 
Είναι γεγονός πως η αγωνιστική απραξία λόγω των αναβολών και η έλλειψη ενδιαφέροντος λόγω της φανερής υπεροχής της ομάδας μας έναντι των άλλων ομάδων φέτος, έχουν κάνει πολλούς από τους φίλους της ομάδας να απέχουν. Η σημερινή εμφάνιση του ΑΡΗ, ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά, όταν και πήρε το προβάδισμα και ουσιαστικά καθάρισε το ματς, ήταν ενθαρρυντική, αν και η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ενέργειες βανδαλισμού προκάλεσαν γνωστοί-άγνωστοι κομπλεξικοί εναντίον του ΑΡΗ,  καταστρέφοντας μέρος του χλωροτάπητα, πετώντας καρφιά, σκίζοντας τα δίχτυα και γράφοντας παντού συνθήματα κατά του ΑΡΗ στο Δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων. Οι πράξεις αυτές έγιναν εχθές το βράδυ και η ανορθογραφία των συνθημάτων σαφώς παραπέμπει σε κάποιους…
Το γήπεδο παρά τα προβλήματα αυτά «επιδιορθώθηκε» και το παιχνίδι ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση. Τον ΑΡΗ υποστήριξαν περίπου 1000 οπαδοί του που γέμισαν τη μία και μοναδική κερκίδα του γηπέδου.

Ο Αναστόπουλος ξεκίνησε με τους Σιδεράκη, Γεωργιάδη, Ιντζίδη, Σαμαρά, Τσουμάνη, Ρόβα, Τάτο, Πόι, Ντούνη, Κόκε, Κυβελίδη.

Εντύπωση προκάλεσε η μη χρησιμοποίηση του πρώτου σκόρερ Καπνίδη με τον Κυβελίδη να παίρνει τη θέση του και να δικαιώνει τον προπονητή του, καθώς σκόραρε, ενώ επιστρέφει ο Κόκε μετά τον τραυματισμό του.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε ορεξάτος, έχοντας την κατοχή και η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 4′  όταν ο Κόκε μπήκε στην περιοχή επικίνδυνα αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή μπλόκαρε την μπάλα πριν δημιουργηθεί κίνδυνος.

Ο ΑΡΗΣ σκόραρε αμέσως μετά όταν ο Ιντζίδης στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ! Ήταν μια εκτέλεση φάουλ του Τάτου έξω από την περιοχή, όταν ο Ιντζίδης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και σκόραρε το πρώτο γκολ του ΑΡΗ.
Στο 12′ ήρθε η ώρα του Κυβελίδη να σκοράρει όταν μετά από σέντρα του Κόκε, έστειλε τη μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα του Ηρακλή για δεύτερη φορά!

Ο Ηρακλής δεν κλείστηκε όπως είναι φυσικό και είχε ένα καλό σουτ στο 16′ που πέρασε μόλις άουτ. Στο 26΄είναι η σειρά του Κυβελίδη να αστοχήσει σε σουτ του από πολύ καλή θέση. Όσο η ώρα περνούσε το παιχνίδι έχανε τον ρυθμό του, με τους παίκτες του ΑΡΗ να έχουν σίγουρο το αποτέλεσμα και αυτούς των Αμπελοκήπων να μην μπορούν να αντιδράσουν,καθώς πολύ δύσκολα πατούσαν καν το πόδι τους στην περιοχή του ΑΡΗ. Το ημίχρονο βρήκε το σκορ να παραμένει όπως διαμορφώθηκε από τα πρώτα λεπτά, 0-2 υπέρ της ομάδας μας.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με χαλαρό ρυθμό. Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 52′ όταν ο Τάτος έβγαλε ακόμη μία εξαιρετική σέντρα προς το κεφάλι του Κυβελίδη. Αυτός έπιασε δυνατή κεφαλιά που όμως απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ζιάκας, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος του Β ημιχρόνου. Στο 60′ η πρώτη αλλαγή για την ομάδα του Αναστόπουλου: ο Καλογέρης πέρασε στη θέση του Ρόβα. Στο 66΄ τραυματίστηκε ο Γεωργιάδης και πέρασε για λίγα λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου. Ευτυχώς το δεξί μας μπακ επέστρεψε χωρίς να δείχνει να έπαθε κάτι το σοβαρό.

Στο 72′ ο Τάτος για ακόμη μια φορά εκτέλεσε φάουλ μέσα στην περιοχή του Ηρακλή. Ο Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά που βρήκε στο δοκάρι και ο Καλογέρης από κοντά κέρδισε το ριμπάουντ, κάνοντας το 0-3 και ξυπνώντας λιγάκι την κερκίδα!
Στο 73′ ο Βουτσιάς πέρασε στη θέση του Γεωργιάδη, ενώ στο 75′ αποχώρησε και ο Κόκε για να δώσει τη θέση του στον Ν Λουντούλου. Ο αγώνας κύλησε μέχρι τη λήξη του, χωρίς πολλές συγκινήσεις, με την βροχή που ξεκίνησε στα τελευταία λεπτά να μουσκεύει τους ηρωικούς οπαδούς του ΑΡΗ που δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την ομάδα μας.

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε λοιπόν την δέκατη έβδομη νίκη του σε δεκαεννεά παιχνίδια, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τα επάνω, προς τη Β΄κατηγορία με τελικό προορισμό την Α”. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων πέρυσι είχε καταφέρει στην πρώτη του συνάντηση εναντίον του ΑΡΗ να αποσπάσει Χ με 0-0, στα επόμενα όμως τρία ματς έχασε με 3-0, δημιουργώντας ένα αξιοπερίεργο στατιστικό.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου μας…

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Ν. Παπανώτας): Ζιάκας, Βόδδου, Παπαδόπουλος, Κραγίόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Λιόνης, Σάρρος (75΄Σάρρος), Χιονίδης (43΄Ζιγκερίδης), Σαμπιασβίλι, Μαυρίδης

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (71΄Βουτσιάς), Ιντζίδης, Σαμαράς, Τσουμάνης, Ρόβας (60΄Καλογέρης), Τάτος, Πόι, Ντούνης, Κόκε (73΄Ν΄Λουντούλου), Κυβελίδης.
aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger