Στο χείλος του γκρεμού ! (0-0)

Όταν παίζεις μια ολόκληρη Ιστορία 99 χρόνων, επιβάλλεται να «μασάς» σίδερα, να «δαγκώνεις», να «τσαλακώνεις» τον αντίπαλο...
Με όποιον και αν αγωνίζεσαι, πόσο μάλλον με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό παραπέει αγωνιστικά όπως είναι ο Πανθρακικός.
Ο ΑΡΗΣ δεν «κατέβηκε» ποτέ στο χορτάρι του "Κλεάνθης Βικελίδης" «πετώντας» δυο υπερπολύτιμους βαθμούς, χάνοντας ταυτόχρονα και την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» στη βαθμολογία και να αποφύγει την ζώνη του υποβιβασμού.
Νωθρός, άτολμος, άχρωμος αγωνιστικά και χωρίς αρχή και τέλος στο παιχνίδι του ο ΑΡΗΣ κατόρθωσε να παραχωρήσει ισοπαλία στον υπερπάντων αγώνα (μέχρι τον επόμενο) και μάλιστα σε ένα γήπεδο που κόχλαζε στη κυριολεξία!
Οι μοναδικοί «διασωθέντες» από το σημερινό «ναυάγιο» είναι (για ακόμα μα φορά) οι περήφανοι χιλιάδες οπαδοί του που γέμισαν απ'ακρη σ'ακρη το "Κλεάνθης Βικελίδης"!
Αυτός ο μοναδικός Λαός που εισπράττει μόνο πίκρα και απογοήτευση.
Αυτός ο μοναδικός Λαός που αιμορραγεί οικονομικά αλλά κυρίως ψυχολογικά!
Γι'αυτό το μοναδικό κόσμο και μόνο οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ όφειλαν να δώσουν και τη ψυχή τους, γι'αυτούς τους περίπου 20.000 οπαδούς που παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα βρέθηκαν πιστά εκεί στις κερκίδες.
Κανένας από όσους αγωνίστηκαν και φόρεσαν τη φανέλα του Θεού του Πολέμου δεν είναι άξιος σχολιασμού...
Τα παρακάτω ονόματα βρίσκονται απλά και μόνο για την «ιστορία».
Με τη πλάτη στο τοίχο ο ΑΡΗΣ πλέον διατηρεί λιγοστές ελπίδες να αποφύγει το μοιραίο, όχι γιατί μαθηματικά κρίθηκε τίποτα, όχι γιατί απομένουν ακόμα 3 αγωιστικές, αλλά γιατί με τέτοιες εμφανίσεις και αγωνιστική διάθεση η ομάδα βρίσκεται πραγματικά στο χείλος του γκρεμού!!

ΑΡΗΣ : Διούδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας (51' Τριανταφυλλάκος), Πουλίδο, Ζαραδούκας, Παπαστεριανός, Κοέλιο, Τάτος, Γιαννιώτας (82' Σουνάς), Διαμαντάκος (72' Αγγελούδης), Αγκάνθο

Πανθρακικός : Κουτσόπουλος, Λουσέρο (90+' Μελίσσης), Σερφά, Μουνάφο, Τζάνης (66' Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Καστελάν, Βαϊρουά (85' Μακρυδημήτρης)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger