«Tέρμα οι υποσχέσεις»

Ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Σούλης Παπαδόπουλος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την ήττα του ΑΡΗ από τον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας ότι οι υποσχέσεις θα πρέπει να σταματήσουν αν θέλει η ομάδα να σωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :


«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε. Στεναχωρήσαμε και τον κόσμο μας. Θέλαμε μια εκτός έδρας νίκη για να δώσουμε συνέχεια στη νίκη επί του Λεβαδειακού. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά ήμασταν άτυχοι στο δοκάρι του Αγκάνθο στο φάουλ και εκεί που ελέγχαμε τον αγώνα, έγινε ένα λάθος μακριά από την εστία μας και από το πουθενά ο ΠΑΣ πήρε το προβάδισμα. Μετά ξέραμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Συνεχίσαμε να το πιστεύουμε, είπαμε να είμαστε ήρεμοι. Σταθήκαμε ξανά άτυχοι στο δεύτερο δοκάρι του Αγκάνθο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Στο δεύτερο μέρος είπαμε να μπούμε όπως στην αρχή, να ισοφαρίσουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στην αντεπίθεση ο ΠΑΣ σημείωσε το 2-0, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά η μπάλα πάλι δε μας έκανε το χατίρι. Στο τρίτο δοκάρι τελείωσαν όλα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να κρατήσουμε τον ΑΡΗ στην κατηγορία».
Για το πέναλτι που ζητάει ο Άρης, σχολίασε :
«Ο Γιαννιώτας λέει ότι του έβαλε το πόδι, εγώ ήμουν μακριά. Να μη σταθούμε σ’ αυτή τη φάση. Φάνηκε ότι δεν είμαστε στη μέρα μας. Αν δείτε, και στα τρία δοκάρια η μπάλα πάει προς τα έξω, αντί προς τα μέσα. Νομίζω ότι και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε είναι ανεπίτρεπτα για ομάδες που έχουν στόχο σαν τον δικό μας. Αν δε θέλει η μπάλα… Και εμείς όμως έπρεπε να είμαστε αποφασιστικοί, να μην επιτρέψουμε τέτοιες φάσεις».

Για την δύσκολη συνέχεια :
«Εμείς πρέπει να κοιτάμε τα δικά μας αποτελέσματα, αν και εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να κοιτάμε και τους άλλους. Να σταματήσουμε τις υποσχέσεις. Να σταματήσουμε να μιλάμε. Στα λόγια δεν κάνεις τίποτα. Πράξεις χρειάζονται».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger