«Τεσσάρα»... σωτηρίας ! (4-0)

Ένας «χορταστικός» ΑΡΗΣ από πλευράς απόδοσης και αποτελεσματικότητας σκόρπισε στα... τέσσερα τον Λεβαδειακό
στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παίρνοντας ταυτόχρονα τους τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς και βαθμολογικής ανάσα.

Το ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στο πάγκο των «κιτρίνων» συνοδεύτηκε με νίκη και ελπίδα για καλύτερες μέρες εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο ΑΡΗΣ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' της αναμέτρησης μπήκε σε θέση οδηγού με «εκτελεστή» τον Κοέλιο που με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-0 μετά από κόρνερ του Γιαννιώτα και πάσα-κεφαλιά του Παπαστεριανού.
Οι «κίτρινοι» αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό ψάχνοντας και ένα δεύτερο γκολ, ενδεικτικό των 6 τελικών προσπαθειών μέχρι το 25λεπτο.
Ο ρυθμός ωστόσο έπεσε στη συνέχεια με τον ΑΡΗ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.
Η επανάληψη ξεκίνησε όπως ακριβώς και ο αγώνας με τον ΑΡΗ να διπλασιάζει τα τέρματα του στο 48' με τον Γιαννιώτα με κοντινή προβολή μετά από εξαιρετική σέντρα του Παπαστεριανού γράφοντας το 2-0.
Ο ΑΡΗΣ συνέχισε «κατά ριπάς» παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και οι προσπάθειες του καρποφόρησαν στο 64' με «δράστη» και πάλι τον Γιαννιώτα.
Μετά από κλέψιμο του Αγκάνθο ο Ισπανός επιθετικός πάσαρε στον Τάτο με τον τελευταίο να τροφοδοτεί τον Γιαννιώτα και τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ να πετυχαίνει με ωραία κεφάλια το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Οι «κίτρινοι» τετραπλασίασαν τα τέρματα στο 80' με το παρθενικό γκολ του Τάτου με τη φανέλα του ΑΡΗ.
Ο Αγκάνθο «μοίρασε» τη μπάλα στον μέσο του ΑΡΗ ο οποίος σε πλεονεκτική θέση και πανέμορφο δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα να... «αναπαυτεί» στην εστία του Κυριακίδη μέσα σε αποθέωση από τους περίπου 14.000 οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αποδείχτηκαν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον ΑΡΗ να κατεβάζει ταχύτητα και να σταματάει στα 4...
Αναμφισβήτητα η νίκη επί του Λεβαδειακού θεωρείται υπερπολύτιμη για πολλούς λόγους.
Ο ΑΡΗΣ πλησίασε τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία ενώ το κλίμα «φτιάχτηκε» μετά την οδυνηρή και πικρή ήττα της περασμένης Δευτέρας από τη Βέροια.
Πλέον επόμενος αντίπαλος των «κιτρίνων» είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (Σάββατο 16/03, 17:15) σε ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι 5... στροφές πρίν το φινάλε του πρωταθλήματος.

ΑΡΗΣ : (Σούλης Παπαδόπουλος) Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Τάτος, Πουλίδο (68’ Τριανταφυλλάκος), Γιαννιώτας, Ζαραδούκας (79’ Μαργαρίτης), Διαμαντάκος, Κοέλιο


Λεβαδειακός: (Γιώργος Παράσχος) Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος (46’ Καγιεχόν), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (66’ Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (46’ Ροτζέριο)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger