Ήττα με... άμυνα «χωνί» (2-0)

Ούτε αυτή τη φορά ο ΑΡΗΣ δε μπόρεσε να πάρει βαθμούς σε αγώνα εκτός έδρας γνωρίζοντας αυτή τη φορά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στους Ζωσιμάδες παρά τη στήριξη των 1.000 και πλέον οπαδών του.
Ο ΑΡΗΣ «πλήρωσε» τα σοβαρά αμυντικά του λάθη καθώς καί τα δύο γκολ των γηπεδούχων προήλθαν από τη κακή λειτουργία στα μετόπισθεν επιβεβαιώνοντας το γεγονός της χειρότερης άμυνας στο πρωτάθλημα (39 γκολ παθητικό).
Οι «κίτρινοι» στάθηκαν καί άτυχοι με τους Αγκάνθο και Γιαννιώτα να σημαδεύουν τα δοκάρια του ΠΑΣ τρείς φορές, φάσεις που ενδεχομένως να άλλαζαν τη ροή του αγώνα.
Με το «αν» και το «ενδεχομένως» όμως δε γίνεται απολύτως τίποτα, η μπάλα πρέπει να μπαίνει στο «πλεχτό» και οι βαθμοί να έρχονται με γκολ, με αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να γνωρίσει την 9η εκτός έδρας ήττα του, γεγονός που τον φέρνει για ακόμα μια αγωνιστική κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο 9' ο Αγκάνθο μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπαμπανιώτη στη πρώτη σημαντική ευκαιρία του ΑΡΗ στο παιχνίδι.
Στα μέσα του ημιχρόνου και με τον ΑΡΗ να «πατάει» καλά στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, κόντρα στη ροή του αγώνα, ήρθε το πρώτο (διπλό) αμυντικό λάθος από Ζαραδούκα και Ηρακλή.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ μπερδεύτηκαν μεταξύ τους δίνοντας το δικαίωμα στον Ίλιτς να βρεθεί τετ-α-τετ με τον Διούδη και να τον νικήσει στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ.
Λίγο πρίν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (40') ο ΑΡΗΣ έχασε ευκαιρία διαρκείας με τελικό αποδέκτη τον Αγκάνθο ο οποίος δε μπόρεσε με κοντινή κεφαλιά να «γράψει» το 1-1 σημαδεύοντας για δεύτερη φορά το δοκάρι.
Στο δέυτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να ισορροπήσει την είς του βάρος του κατάσταση, όμως τα τραγικά λάθη στην άμυνα έφεραν στο 64' το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.
Ο Κοροβέσης απλά έστειλε τη μπάλα -με το στήθος- στα δίχτυα με τους αμυντικούς του ΑΡΗ να μαρκάρουν με τα μάτια...
Με τη πλάτη στο τοίχο πλέον οι «κίτρινοι» δε μπόρεσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω από να στείλουν για τρίτη φορά τη μπάλα στο δοκάρι.
Ήταν η φάση του 81' με τον Γιαννιώτα να σημαδεύει με τη σειρά του το δοκάρι μετά από σουτ μέσα από τη περιοχή.
Το σφύριγμα της λήξης από τον κ.Σπάθα βρήκε τον ΑΡΗ να γυρνάει από τους Ζωσιμάδες με «άδεια χέρια» πικραίνοντας για ακόμα μια φορά τους πιστούς οπαδούς του που ακολούθησαν την ομάδα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης, Πάντος (90' Ντάσιος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (85' Βίλα), Γεωργίου, Ίλιτς (90' Κεϊτά), Τζημόπουλος

ΑΡΗΣ: Διούδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Ηρακλής (71' λ.τρ. Αγγελούδης), Ζαραδούκας, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος (57' Σουνάς), Διαμαντάκος (85' Νταμαρλής), Γιαννιώτας, Αγκάνθο

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger