«Σημαντική νίκη»

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του ΑΡΗ ο προπονητής της ομάδας κ.Σούλης Παπαδόπουλος για τη παραμονή στη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις : 

«Ήταν άλλη μια σημαντική νίκη για εμάς. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα με πολλά προβλήματα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος με τη βοήθεια του κόσμου. Προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα, ελέγξαμε τον ρυθμό και πετύχαμε έναν όμορφο
γκολ με τον Ανδρέα.
Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με γκολ και μας έφυγε το άγχος. Η Τρίπολη σκόραρε ένα περίεργο, και μετά εμείς πετύχαμε αλλά δύο γκολ. Μου άρεσε ο αγώνας, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να χαρώ καθώς πρέπει πρώτα να παραμείνουμε στην κατηγ
ορία.

Έχουμε ακόμα ένας ματς. Θα ξεκουραστούμε σήμερα και αύριο, και από την Τρίτη θα ετοιμαστούμε για ακόμα μια μάχη στην Ξάνθη, που ελπίζω να κερδίσουμε.
Είμαι χαρούμενος, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Είμαι αισιόδοξος, αλλά και προβληματισμένος διότι μπορεί να μην νικήσουμε στην Ξάνθη και να μην παραμείνουμε στην κατηγορία. Αν κερδίσουμε, θα μείνουμε σίγουρα και δεν θα μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι.
Είναι κρίμα ο ΑΡΗΣ με αυτόν τον κόσμο να παλεύει για τη σωτηρία του. Θα μπορούσε να έχει 6-7 βαθμούς παραπάνω και να μην βρίσκεται εδώ».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger