Αγγέλου : «Συγνώμη που κερδίσαμε»...

Ενοχλημένος από τη... δυσαρέσκεια μικρής μερίδας φιλάθλων φάνηκε ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Βαγγέλης Αγγέλου ο οποίος τόνισε το γεγονός ότι κάποιοι δεν ήθελαν να κερδίσει η ομάδα για να εξασφαλίσει η Καβάλα τη παραμονή της.
Ο κόουτς αναφέρθηκε και στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη που θα λάβει χώρα στις 7 Μαϊου στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του : 


«Συμφωνώ με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τα συγχαρητήρια μου στην Καβάλα για την προσπάθεια. Εύχομαι καλή δύναμη, είναι μία ομάδα αξιοπρεπή με ανθρώπους που αγωνίζονται. Το μπάσκετ χρειάζεται την Καβάλα. Αγωνιστικά είναι μία μεγάλη νίκη περιμέναμε αυτή την συμπεριφορά της Καβάλας η οποία έχει τους παίκτες, τον τρόπο να το κάνει αυτό. 

Ξέρετε όλοι όσο πλησιάζει το καλοκαίρι κάποιοι περιμένουν να χαλαρώσουν, κάποιοι σκέφτονται τα επόμενα συμβόλαια.
Για να πετύχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις πρέπει να έχεις εμπειρία, σωστή διαχείριση των καταστάσεων και καλούς αναπληρωματικούς. 
Η Καβάλα επέβαλλε τον ρυθμό της αλλά τον αλλάξαμε με τον Δήμα στο αμυντικό του ρόλο και ψάχνοντας την δημιουργία με Πάσαλιτς στο πρώτο ημίχρονο και Καραποστόλου στο δεύτερο όπου στην σχέση ασίστ με λάθη ήμασταν στο +6. 
Στο τέλος οι αναπληρωματικοί διαχειρίστηκαν τις ειδικές καταστάσεις που προέκυψαν στον αγώνα. 
Συγχαρητήρια στην ομάδα και συγνώμη από κάποιους που στεναχωρήθηκαν που κερδίσαμε... 
Δεν τους είδα κάποιους άκουσα. Κάποιοι που δεν ήθελαν να κερδίσουμε ή που είναι στεναχωρημένοι με την πορεία του ΑΡΗ και είναι συγκεκριμένοι την άλλη φορά θα φροντίσουμε να τους ευχαριστήσουμε».

Για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη : 


«Εγώ φιλοξενούμαι εδώ, στην ιστορία του ΑΡΗ. Αυτή την προσπάθεια της διοίκησης χρειάζεται σπίθα και συσπείρωση. 

Όλοι διαφωνούμε και συμφωνούμε μέσα στην ζωή μας. Αυτός ο μεγάλος παίκτης έδωσε μάχη, κέρδισε τον σεβασμό όλων και τον κόσμο, ο οποίος έχει μείνει με αυτή την ανάμνηση. 
Είναι πολύ σωστό που θα τον τιμήσουν και έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από ανθρώπους με ανιδιοτέλεια που εργάζονται 10-12 ώρες. 
Κι εγώ σαν παίκτης ήμουν από τα θύματα του και του ΑΡΗ. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για την ιστορία και την πορεία, δεν νομίζω ότι είναι τροχοπέδη γι' αυτό και γίνεται. Ο κόουτς (Αλεξανδρής) έχει δουλέψει και έχει βοηθήσει να λυθούν προβλήματα στην ομάδα, αυτό κάνουμε κι εμείς και ο επόμενος. Αυτός ο θρύλος δεν ανήκει μόνο στον ΑΡΗ αλλά στο κοινό του μπάσκετ».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger