Aγγέλου : «Έχουμε DNA πρωταθλητή»

Eυχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Βαγγέλης Αγγέλου ενώ στη συνέντευξη τύπου σχολίασε ότι ο Σύλλογος ετοιμάζεται για μια μεγάλη γιορτή, αναφερόμενος φυσικά στο μεγάλο φιλικό πρός τιμήν του Νίκου Γκάλη στις 7 Μαϊου.

«Ήταν ένα παιχνίδι στόχου κι εμείς σε όλη τη χρονιά, όπως όλες οι ομάδες προσπαθούμε να βρουν κίνητρο. Για μας ήταν ένα από τα παιχνίδια για πλέι οφ. Εγώ πίστεύω ότι ανταποκριθήκαμε καλά και ότι τα προβλήματα που έχουμε και τα σκαμπανεβάσματα είναι περισσότερο θέμα μυαλού και διαχείρισης της φανέλας αυτής της ομάδας παρά οτιδήποτε άλλο.
Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών, η ομάδα μας εκπλήσσει κι εκεί μας στεναχωρεί και αυτό οδηγεί σε συμπεράσματα.
Παραμένουμε σε έναν αγωνιστικό ρυθμό γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Ο Σύλλογος ετοιμάζει για μεγάλη γιορτή και πρέπει να έχει σπίθα η ομάδα στην τρομερή συσπείρωση, ενόψει ενός αγώνα μεγάλου θρύλου.
Στον ΑΡΗ αυτή η στιγμή γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και την βλέπω καθημερινά. Ο ΑΡΗΣ έχει DNA πρωταθλητισμού κι εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε σε συζήτηση με διοίκηση, κάποιες αρχές. Εκτός από εμπιστοσύνη, συνεργασία και αλήθεια, δεν μπορείς να διεκδικήσεις μπασκετικό στόχο χωρίς άμυνα, υπάρχει διαφορετική αντίληψη με τους παίκτες σε αυτό το θέμα.
Είδατε τον Παναθηναϊκό με την ΤΣΣΚΑ, κρίνονται παιχνίδια σε χαμηλό σκορ, παίζει το ρόο του ένα κόψιμο, ένα ριμπάουντ. Χάσαμε 14 επιθετικά ριμπάουντ, στη Δράμα είχαμε χάσει 16. Προσπαθήσαμε με Καραποστόλου και Βεργίνη. Ο Καραποστόλου είχε 5 ασίστ και 1 λάθος, με Δήμα περιορίσαμε τον Νόουλς. Προσπαθήσαμε να δώσουμε αυτοπεποίθηση στον Βεζένκοφ που στο τρίγωνο συνεργασιών έχει ικανότητα, αλλά ήταν κακός στο ριμπάουντ. Οι παίκτες έχουν ένα δίκιο ότι δεν μπορούμε να τους δώσουμε ρυθμό, εκεί έγκειται η διαφωνία πολλές φορές.
Πρέπει να είσαι έτοιμος να παίζεις από 1 δευτερόλεπτο έςως 5-6 λεποτά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά δεν φτάνει. Οι εντυπώσεις αλλάζουν από μέρα σε μέρα».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger