Nαι ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ !!! (0-1)

Nαι ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!
Ένας «ψυχωμένος» ΑΡΗΣ, πραγματικό παλικ-ΑΡΗ, όπως ακριβώς θέλουν να τον βλέπουν οι περήφανοι οπαδοί του, κόντρα σε θεούς και δαίμονες, «απέδρασε» από το Περιστέρι με τους υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης παίρνοντας το πρώτο φετινό «διπλό» τη πιο κατάλληλη στιγμή!
Κόντρα σε έναν άνθρωπο (στυλιάρα) που έβαλε με τις αποφάσεις του «μπουρλότο» στο παιχνίδι λόγω της άδικης αποβολής του Αγκάνθο, ο ΑΡΗΣ καί για περισσότερο από 70 αγωνιστικά λεπτά «πάλεψε» σαν πραγματικό θηρίο και τα κατάφερε.
Τα δάκρυα και το κλάμα του Παπαζαχαρία μετά την αποβολή του Ισπανού που αποτυπώθηκαν στο πρόσωπο του, έδειχναν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την αδικία που πλήττει κατάφορα τον ΑΡΗ όχι μόνο στο φετινό πρωτάθλημα, δεκαετίες ολόκληρες!
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ όχι μόνο δεν «παράτησαν» το παιχνίδι αλλά κατέθεσαν ψυχή τρέχοντας στο γήπεδο, μαρκάροντας, δείχνοντας αποφασιστηκότητα, αγωνιστικό «τσαμπουκά», μαγκιά και παλικαριά.
Ο ΑΡΗΣ στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Ατρομήτου, είχε όμως όλα τα παραπάνω «συστατικά» για να φύγει νικητής.
Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνίδιου δεν άλλαξε με τον ΑΡΗ να «πατάει» ακόμη πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα να είναι αυτός που να δημιουργεί τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες με εξαίρεση του δοκάρι του Σουμπίνιο στο 66'.
Στο 63' οι «κίτρινοι» έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με πρωταγωνιστή τον Γιαννιώτα ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, στέλνοντας όμως τη μπάλα να περάσει «ξυστά» από την εστία του Ράντμαν.
Η επόμενη μεγάλη φάση για τον ΑΡΗ ήρθε στο 74' με τον Τριανταφυλλάκο να υποδέχεται τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ του νεαρού ποδοσφαιριστή ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να κοντράρει στον Σκόνδρα.
Έξι λεπτά αργότερα και με τον ΑΡΗ να ψάχνει μανιωδώς το γκολ, χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία.
Το δυνατό σουτ του Τάτου πήρε περίεργη τροχιά μετά από κόντρα, η μπάλα κατευθύνθηκε προς την εστία του Ράντμαν ο οποίος την τελευταία στιγμή και με τα ακροδάχτυλα έστειλε τη μπάλα κόρνερ πραγματοποιώντας την απόκρουση της ζωής του...
Η λύτρωση για τον ΑΡΗ ήρθε στο 82' με κοντινό σουτ από τον Τάτο στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνιά της εστίας του Ράντμαν και τους μυριάδες  οπαδούς του ΑΡΗ ανά το κόσμο στα ουράνια!!
Τα τελευταία λεπτά πέρασαν σαν... πραγματικός αιώνας με τον ΑΡΗ να αντέχει και να πανυγηρίζει μια αντρίκια και δίκαιη νίκη που τον κρατάει «ζωντανό» για τις τελευταίες δυο εναπομείναντες αγωνιστικές. 

Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του ΑΡΗ βρέθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου μετατρέποντας το σε «μικρό» Χαριλάου και βοηθώντας στα μέγιστα για τη κατάκτηση της νίκης.
 

Ατρόμητος : Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (58' Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Μάντζιος (79' Κούτσι), Σουμπίνιο (67' Πίτου Γκαρσία)

ΑΡΗΣ : Διούδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης (70' Διαμαντάκος), Τριανταφυλλάκος, Γιαννιώτας (90'+ Ηρακλής), Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Τάτος (90' Αγγελούδης), Αγκάνθ
ο, Πουλίδο

1 Comments:

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger