ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ αδέρφια!!!

Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Β.Ελλάδος και της Μακεδονίας, τη Τρίτη 25η Μαρτίου 2014 γιορτάζει τα 100α του γενέθλια κλείνοντας παράλληλα και έναν αιώνα ζωής από την ίδρυση του.
Ένας αιώνας γεμάτος δόξες, κατακτήσεις τροπαίων, διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο αθλητών, 
ένας αιώνας γεμάτος Αθλητικού Ιδεώδης που τίποτα και κανένας δε μπορεί να «ξεφτίσει» και να «παραγράψει»
Ο εορτασμός των 100 χρόνων του ΑΡΗ μας δυστυχώς συμπίπτει με τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας ποδοσφαίρου σε μια αγωνιστική χρονιά που θα γραφτεί με τα πιο μελανά χρώματα της ιστορίας.
Ο κόσμος του ΑΡΗ απογοητευμένος, προδομένος, πληγωμένος, απαρηγόρητος σε όλα αυτά που αναγκάζεται να βιώσει, δε πρέπει να σκύψει το κεφάλι...
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!! 
Η Τρίτη 25η Μαρτίου που θα ξημερώσει για τον καθένα από εμάς θα πρέπει να θεωρείται ξεχωριστή μέρα! 
Θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να νιώθουμε ευλογημένοι, όχι γιατί είμαστε μόνο Αρειανοί, αλλά γιατί έχουμε και τη τύχη να ζήσουμε τα 100α γενέθλια αυτού του Συλλόγου.
Άλλοι δε πρόλαβαν... Φύγαν από τη ζωή τόσο ξαφνικά! 
Ο κόσμος του ΑΡΗ τη προσεχή Τρίτη θα πρέπει να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ για να τιμήσει τους Ιδρυτές του που οραματίστηκαν αυτό το μεγαλείο που λέγεται ΑΡΗΣ.
Θα πρέπει να τιμήσει με τη παρουσία του όλους εκείνους τους πολύ μεγάλους αθλητές που τίμησαν το Έμβλημα του ΑΡΗ και το απογείωσαν σε δρόμους δόξας και μεγαλείου, όπως οι Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, η ομάδα ποδοσφαίρου του 70' και πολλοί ακόμα που θα δώσουν το παρόν στο θρυλικό «Nick Galis Hall»
Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι υποχρεωμένος να τιμήσει με τη παρουσία του τον Σύλλογο για όλους αυτούς που έδωσαν και τη ψυχή τους, ανάμεσα τους όπως οι Νίκος Καμπάνης, Κλεάνθης Βικελίδης, Βαγγέλης Συρόπυλος, ο θρυλικός Μπαρού και πόσες ακόμα ηγετικές μορφές που έγραψαν τη δικιά τους ιστορία με ολόχρυσα γράματα μέσα στο πέρασμα 
των χρόνων.
Ο κόσμος του ΑΡΗ Θα πρέπει να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ και να ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΕΙ τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, τη Νέα Παραλία και τον Λευκό Πύργο, για όλα τα παραπάνω γραφόμενα!
Είναι υποχρεωμένος να το κάνει απέναντι στην ιστορία, στην Ιδέα που λέγεται ΑΡΗΣ, στους ανθρώπους και στους αθλητές που ξεχώρισαν, για να φτάσει αυτή η στιγμή μετά από 100 χρόνια ζωής να θεωρείται ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Μακεδονίας.
ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορεί να παραγράψει αυτόν τον ΟΛΟΧΡΥΣΟ αιώνα ζωής, ακόμα και αυτοί που ήπιαν το αίμα αυτού του Συλλόγου, τον κατακρεουργήσαν και τον σκοτώσαν με τις εγκληματικές τους σκέψεις και βλέψεις.
Ο κόσμος του ΑΡΗ θα πρέπει να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ για να στείλει ταυτόχρονα και ένα μήνυμα σε ΑΠΑΝΤΕΣ... 
Ότι αυτός ο Σύλλογος είναι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΣ γιατί το επιτρέπει ο περήφανος κόσμος του, είναι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΣ και μέσα από τις στάχτες του θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ διώχνοντας και αποβάλλοντας αυτούς που έκαναν κακό! 
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! 
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ 
1914-2014  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger