Επιβάλλεται να σηκωθείς…

Οι μεγάλες ομάδες δεν πεθαίνουν. Οι μεγάλοι σύλλογοι δεν ξαποσταίνουν ποτέ. 
Τα λάβαρα των Θεών, τα πανό των πιστών, οι οπαδοί της κερκίδας των τσιμέντων δεν κατεβάζουν το κεφάλι, οι φίλοι μένουν στα δύσκολα. Η ΑΓΑΠΗ μένει αναλλοίωτη! Για ένα και μόνο λόγο.
Για το υψηλότερο ιδανικό. Τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!
Η δόξα είναι κάτι που έρχεται και φεύγει γρήγορα. Το ζητούμενο σε όλες τις περιπτώσεις είναι, όσο γρήγορα φύγει τόσο γρηγορότερα να την αναζητήσεις. Είναι η βασική προϋπόθεση του μεγαλείου της ψυχής, της καρδιάς και της πίστης που έχεις στις δυνατότητες σου. Μη φοβηθείτε ποτέ να εναντιωθείτε στον καθένα που θα σας υπενθυμίσει τις τραγικές στιγμές, της ομάδας που αγαπάτε. Μη σταματήσετε ποτέ να παλεύετε για ιδανικά που άλλοι πρέπει ν’ αλλάξουν ονόματα, 15 φορές στα 100 χρόνια για να συνεχίζουν να υπάρχουν. Μην απομακρυνθείτε ποτέ από αυτό που θεωρείτε πως πρέπει να προστατέψετε. Το σπίτι σας, την οικογένεια σας.
Ο ΑΡΗΣ, δεν τελειώνει εδώ. Τώρα αρχίζει!
Αρχίζει να επανέρχεται για να βρίσκεται εδώ στο ραντεβού με την ιστορία του. Ίσως το πιο σημαντικό στα 100 του χρόνια. Απέναντι σ’ όλους αυτούς που σήμερα πανηγυρίζουν για την αποτυχία του. Αλλά σας το είπα! Όσο πιο γρήγορα έρχεται η δόξα, ακόμα γρηγορότερα φεύγει.
Δώστε την αγάπη σας, εθελοντές στην αναγέννηση, πρωτοστάτες στην επανεκκίνηση.  Αυτό απαιτεί η επόμενη μέρα. Για το μέλλον του ΑΡΗ. Για τους νέους οπαδούς, για τα παιδιά μας, για τα παιδιά των παιδιών μας. Μη στέκεστε στα λάθη, αλλάξτε την ατζέντα της συζήτησης. Προτείνετε το καινούριο και δώστε του τη δύναμη και την ισχύ να υπερφαλαγγίσει το παλιό, το σάπιο, τη μούχλα, τη γκρίνια και όλα τα κακά της μοίρας που κυνηγούν τον ΑΡΗ!!
Ο μέγας πολέμαρχος της Μακεδονίας, τώρα ξεκινά από την αρχή. Μετράμε από την αρχή για ένα νέο αιώνα, αρχών, νέων διδαχών, πρωτοπορίας, τιμής, δόξας.
Εμπρός όλοι για το νέο ΑΡΗ!!! Το μέτρημα ξεκινά από το μηδέν.
Φροντίστε όλοι να φτάσουμε γρήγορα στα επόμενα βήματα!!!!
ΑΡΗΣ!!!
Ο σύλλογος όλων των Ελλήνων!!!
                                                                                                                              Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger