Καραϊσκάκη ήταν και πέρασε…(1-0)

Καραϊσκάκη ήταν και πέρασε… Ο ΑΡΗΣ πιστός στην παράδοση που τον θέλει να χάνει στον Πειραιά, λύγισε τελικά με γκολ που δέχτηκε στο 84’ από τον Βαλντέζ.
Το ματς δεν «σηκώνει» εκτεταμένη κριτική, καθώς ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αδιάφορος και χωρίς κίνητρο, ενώ ο ΑΡΗΣ παρά τα γνωστά του προβλήματα, στάθηκε καλά. Χάνοντας και κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. 
Αν ο Μανιάς ήταν πιο προσεκτικός και ίσως πιο τυχερός, οι κίτρινοι θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους. Δυστυχώς ο ψηλός επιθετικός του ΑΡΗ έχασε στο 21’ μοναδικό τετ α τετ με τον Χιμένεθ, ενώ στο 30’ μετά από γέμισμα, άγγιξε την μπάλα για να την στείλει στο οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού. 
Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ στο παιχνίδι, ενώ και ένα λεπτό αργότερα ο Βαγκέλι από αριστερά έπιασε δυνατό σουτ που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος είχε μόνο ένα σουτ του Χολέβας στο 27’ που εξουδετέρωσε ο Διούδης. 
Στο δεύτερο μέρος ο ΑΡΗΣ υποχώρησε και διακρίθηκε αποκλειστικά ανασταλτικά. Οι παίκτες του ΑΡΗ κράτησαν με ευκολία τους αντιπάλους τους από την εστία του Διούδη. Ωστόσο πέντε λεπτά πριν την λήξη, ο Βαλντές με μια προβολή μετά από σέντρα από τα αριστερά άνοιξε το σκορ και έδωσε την νίκη στους «αιώνιους» πρωταθλητές της χώρας μας. Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε και ο Ηρακλής για αντικανονικό μαρκάρισμα.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger