Ποδαρικό με το δεξί... (3-1)

Ποδαρικό με το δεξί έκανε ο ΑΡΗΣ στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής επικρατώντας άνετα της Καστοριάς με 3-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" παρουσίας 12.000 και πλέον οπαδών του που έδωσαν βροντερό παρών βοηθώντας στα μέγιστα για την επικράτηση.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι πιέζοντας την Καστοριά και μόλις στο 6' οι προσπάθειες των «κιτρίνων» καρποφόρησαν με την επίτευξη του πρώτου τέρματος μετά από κοντινή κεφαλιά του Γιαννίτση που εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Σουνά.
Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με τον ΑΡΗ να κυριαρχεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του να δείχνουν ωριμότητα, αγωνιστική σύνεση και πειθαρχία στο παιχνίδι τους.
Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, η κατοχή μπάλας ήταν συντριπτικά υπέρ του ΑΡΗ με τη Καστοριά να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και όπως στο πρώτος μέρος έτσι και στην επανάληψη (χρονικά) ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον ΑΡΗ στο 52' με τον Γκόλια να χρίζεται σκόρερ έπειτα από ασίστ του Λιόλιου.
Στο 61' ήρθε και το τρίτο γκολ του ΑΡΗ βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Λιόλιος και Γκόλιας και πάλι οι πρωταγωνιστές με τον πρώτο να εκτελεί κόρνερ και τον δεύτερο να στέλνει απλά τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά.
Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, ο ΑΡΗΣ χαλάρωσε και η Καστοριά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 75' με τον Σπανό με πλασέ.
Οι πρώτοι 3 βαθμοί μπήκαν στο «σακούλι» με τον ΑΡΗ να δείχνει πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και τον περήφανο κόσμο του να δείχνει την αμέριστη συμπαράσταση του στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα προς άπαντες ότι παρά το γεγονός η ομάδα αγωνίζεται στη τρίτη κατηγορία το "Κλεάνθης Βικελίδης" θα αποτελεί τη πάντα καυτή έδρα-φόβητρο!

ΑΡΗΣ: Mπαϊμάκης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Ντούγκα, Γκόλιας, Ρένια (80΄ Λιόνης), Λεμονής, Καπνίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος

Καστοριά: Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Σπανός, Σουμελάς, Αθανασιάδης, Μηλιάτης, Σαββαΐδης, Καλαϊτζίδης (82΄ Παπαδόπουλος), Τσαμασλίδης (76΄ Γεωργιάδης), Σαπανίδης, Νταμζί (62΄ Μπορόζης)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger