Καλαϊτζίδης : «Δύσκολη μέρα η σημερινή»

Ως ντροπή χαρακτήρισε το αποψινό αποτέλεσμα με τον Καμπανιακό ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Δημήτρης Καλαϊτζίδης τονίζοντας τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι η άνοδος αποτελεί μονόδρομο για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Η προηγούμενη αγωνιστική δημιούργησε πολλές προσδοκίες. Η σημερινή μας παρουσία σε καμιά των περιπτώσεων δεν πλησίασε εκείνες τις επιδόσεις. Αρνητικές συγκυρίες διαδεχόταν η μια μετά τα την άλλη. 
Από την αρχή έγιναν πολλά αβίαστα λάθη, ήρθε το πέναλτι και η κόκκινη. Κι ενώ προσπαθούσαμε να ξεπεράσουμε το σοκ προέκυψαν κι άλλα αρνητικά που έφεραν 
αυτό το αποτέλεσμα. Πίκρα σε όλους τους ανθρώπους. Ντροπή για το δημιούργημα μας.
Ο ΑΡΗΣ παραμένει μεγάλη ομάδα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την κατάσταση και να δώσουμε χαρά στο κόσμο. 
Η ομάδα είναι καινούρια και θα έχει μεταπτώσεις. Πρέπει κι οι άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου να μας σέβονται. Πολλές από τις αποφάσεις τους ήταν αντίθετες 
από αυτές που περιμέναμε.
Εκτιμώ ότι η φάση του δευτέρου τέρματος δεν είναι πέναλτι και το είπα στον διαιτητή. Έχω πολύ καθαρή εικόνα και την βεβαιότητα ότι δεν υπήρχε. 
Ο αμυνόμενος βρήκε την μπάλα. Το κατέθεσα στον διαιτητή κι έχει ενδοιασμούς κι αυτός. Να μην κρυφτούμε όμως πίσω από αυτό. 
Είναι δική μας ευθύνη η σημερινή εικόνα. Απλά μια αναφορά κάνουμε.
Υπομονή και επιμονή στην δουλειά μας. Η φετινή σεζόν έχει μονόδρομο την άνοδο, αλλά παράλληλα και να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα και για το μέλλον. 
Δύσκολη μέρα η σημερινή. Το πιο σημαντικό η πίκρα στον κόσμο. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα συναισθήματά τους. Αυτό τελείωσε. 
Είναι δικό μας δημιούργημα και μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Το γνωρίζαμε από πριν και φτάσαμε στο σήμερα. 
Αλλά και το σήμερα είναι αντιστρέψιμο»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger