Kατώτερος των περιστάσεων... (3-0)

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο ΑΡΗΣ στο Καυταντζόγλειο γνωρίζοντας την ήττα από τον Καμπανιακό με το "βαρύ" 3-0, αποτέλεσμα που σίγουρα θα πρέπει να "αφυπνίσει" άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα για ενίσχυση της ομάδας.
Ο ΑΡΗΣ μετά τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Καστοριά παρουσιάστηκε με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και με εμφάνιση που μόνο οι φανέλες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο δεν είχε καμοία τύχη απέναντι στον ψυχομένο Καμπανιακό που έπαιξε σωστά και μεθοδικά.
Ιδιαίτερη ανάλυση για το παιχνίδι δε χωράει, από τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ επί 90 ολόκληρα λεπτά δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα!
Οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ακόμα και μετά το πρώτο πέναλτι και την αποβολή του Καρατζιοβαλή δεν έδειξαν αντανακλαστικά, πέταξαν "λευκή" πετσέτα με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το "βαρύ" 3-0...
Οι κερκίδες του Καυταντζογλείου γέμισαν με τους οπαδούς του ΑΡΗ να δημιουργούν τη γνωστή "καυτή" ατμόσφαιρα, όμως στην ουσία ήταν οι μόνοι που διακρίθηκαν από το "ναυάγιο" της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. 

Καμπανιακός (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπαζής, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70' Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης.

ΑΡΗΣ (Γ. Καλαϊτζίδης): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (38λ.τ. Ντούγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτση, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης (64' Χιντασέλι), Ρένια (21' Μπαϊμάκης)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger