ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΡΗΣ : Δε πρόκειται να ηρεμήσουμε ΠΟΤΕ!!!

Μια βδομάδα ηρεμίας στον ΑΡΗ...
Τόσο κράτησε στην αγαπημένη μας ομάδα αυτή η ηρεμία που επιζητούσε ο κόσμος της ομάδας μετά από πολλά χρόνια "φαγωμάρας" και "παιχνιδιών" ανάμεσα σ'αυτούς που με διακαή πόθο "διεκδικούσαν" μια θέση στα κοινά του Συλλόγου για ευνόητους λόγους...
Τελικά το "μέλι" είναι υπεραρκετό και ο ΑΡΗΣ σαν γωνία μαγαζί διεκδικείται από "κυφήνες" και "βασίλισσες"...
Μια βδομάδα που κύλησε ήσυχα, με τον Γιώργο Γαλανό να "ηγείται" της ΠΑΕ προσπαθώντας με τη στήριξη της πλειοψηφίας του κόσμου να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα προκατόχων του που άφησαν την ομάδα σε κατάσταση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Περικοπές σε προσωπικό, πληρωμές σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ανακοινώσεις μεταγραφών, συσπείρωση του κόσμου, πώληση αρκετών διαρκείας, είναι μερικά από τα "έργα και ημέρες" της πολύ σύντομης παραμονής του Γιώργου Γαλανού στο τιμόνι του 
"καπετάνιου" που ο ίδιος θέλησε να οδηγήσει...
Αποτέλεσμα αυτών, αν προστεθεί (βάσει θετικού κλίματος) και η εύκολη νίκη επί της Καστοριάς, στην οποία το "Κλεάνθης Βικελίδης" μάζεψε όσο κόσμο θα μαζέψουν όλες οι ομάδες σε όλα τα παιχνίδια τους ολόκληρη τη χρονιά, τότε μιλάμε για μια επιτυχημένη "συνταγή" η οποία μόνο στον ΑΡΗ θα μπορούσε να "χαλάσει", πραγματικά παγκόσμια πρωτοτυπία!!
Δεν τασσόμαστε υπέρ κανενός προσώπου, προέδρου ή διαχειριστή, όμως ήταν κάτι παραπάνω από φανερό και δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ άρχισε να πορεύεται με μια σχετική ηρεμία στο δύσκολο και δύσβατο δρόμο για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια.
Κανένας δεν αντιλέγει ότι ο ΑΣ ΑΡΗΣ δε δικαιούται το αυτονόητο και το ποσοστό που μπορεί να του αναλογεί, όμως αυτό το περίεργο "μνημόνιο" που ήδη τέθηκε επί τάτηπος δείχνει να "καταστρέφει" ό,τι χτίστηκε τις τελευταίες μέρες και αυτό το πληρώνει για ακόμα μια φορά ο ίδιος ο ΑΡΗΣ και η ποδοσφαιρική ομάδα.
Τελικά δε πρόκειται να ηρεμήσουμε ΠΟΤΕ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger