Μαζί σου Πέρι...

Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού και γνωστός στο ευρύτερο κοινό του ΑΡΗ Περικλής Τράϊος, σε γραπτή του δήλωση στο Facebook ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη και τη συμπαράσταση πρός τη νέα διοίκηση που καλείται να «σηκώσει» το βάρος της νέας προσπάθειας.

Αναλυτικά η δήλωση:

ΞΕΚΙΝΑΜΕ...
ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!
Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την συμπαράσταση.
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.
Πάμε γερά αδέλφια
ΔΗΛΩΣΗ 08 09 2014
" Αγαπητοί Αρειανοί
Μετά από τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Ο Σύλλογος και πιο συγκεκριμένα τα θεσμικά του όργανα (Ερασιτέχνης, ΚΜΑ, Σύνδεσμοι Φιλάθλων) βλέποντας το αδιέξοδο που είχε οδηγηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, πήρε μια δύσκολη και ιστορική απόφαση, πάνω στην ιστορική συγκυρία της συμπλήρωσης των εκατό χρόνων από την ίδρυση του.
Να ξεκινήσουν όλα από το μηδέν, προκειμένου ο ΑΡΗΣ, να εξαγνιστεί, να ξαναβρεί τη ταυτότητα του, να οργανωθεί, να δυναμώσει και να επανέλθει αναγεννημένος, στις κορυφαίες θέσεις που αρμόζει να βρίσκεται και στο πρωταγωνιστικό ρόλο που πρέπει να έχει, ως ένας από τους μεγαλύτερους Συλλόγους αυτής της χώρας.
Η ιστορική ευθύνη που αναλαμβάνουμε σήμερα, είναι πολύ μεγάλη. Ο χρόνος που έχει μείνει, είναι ελάχιστος και μας πιέζει ασφυκτικά, προκειμένου να δρομολογήσουμε όλες αυτές τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ούτως ώστε να προχωρήσει η ομάδα με σταθερότητα και χωρίς προβλήματα.
Σε αυτή τη τόσο δύσκολη συγκυρία, που βιώνει ο Σύλλογος (τη χειρότερη από ιδρύσεως του, από κάθε άποψη) σας θέτουμε τους τρεις βασικούς πυλώνες, που αποτελούν παράλληλα και τις αδιαπραγμάτευτες θέσεις και δεσμεύσεις μας :
Α) Την ΕΝΟΤΗΤΑ του Λαού του ΑΡΗ. Θέλουμε ενωμένους και αδελφωμένους ΟΛΟΥΣ τους Αρειανούς, από το πιο μικρό μέχρι το μεγαλύτερο. Γιατί όταν οι Αρειανοί είναι ενωμένοι, μεγαλουργούν. Αυτό φυσικά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στον καλύτερο δυνατό δρόμο
Β) Την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση, δηλαδή στη Superleague ΚΑΘΑΡΗ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ, ΔΥΝΑΤΗ και ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ, το καλοκαίρι του 2016.
Γ) Την πρόθεση μας, εάν κι εφόσον βρεθεί κάποιος σοβαρός και ικανός επιχειρηματίας, που θα μας δίνει τα εχέγγυα (οικονομικά και όχι μόνο), ότι μπορεί να πάει τον ΑΡΗ ακόμη πιο ψηλά, την ίδια στιγμή, να του παραδώσουμε την ομάδα.
Ο δικός μας στόχος, όπως έχουμε πει εξαρχής, δεν είναι η καρέκλα, αλλά το μεγαλείο του Συλλόγου και μόνο αυτό. Και είμαστε έτοιμοι, να κάνουμε ότι χρειαστεί, προκειμένου να γίνουν οι στόχοι μας πραγματικότητα και να δούμε τον ΑΡΗ, όπως τον θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.
Καλούμε τον κόσμο της ομάδας, που τόσο έχει πληγωθεί απ΄όλα αυτά που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια.
Καλούμε όλους τους παλαιούς παράγοντες, βετεράνους ποδοσφαιριστές, επώνυμους και ανώνυμους.
Καλούμε όλους τους Αρειανούς να συστρατευθούν στη προσπάθεια και όλοι μαζί, να δώσουμε τον αγώνα, προκειμένου να κάνουμε το κοινό όραμα πραγματικότητα και σε δύο χρόνια από τώρα, ο ΑΡΗΣ να είναι ξανά ΑΡΗΣ, έτσι όπως πρέπει και του ταιριάζει.
Ο δρόμος που μόλις ξεκίνησε, είναι μακρύς και πολύ δύσκολος… Ο «πόλεμος» που ξεκίνησε έχει πολλές και σκληρές «μάχες» σε όλα τα επίπεδα… Ωστόσο, σαν γνήσια παιδιά του «θεού του πολέμου» ξέρουμε να δίνουμε τις μάχες μας και προπαντός, να τις κερδίσουμε.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ "

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙ...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger