Έκανε το καθήκον του... (0-2)

Ο ΑΡΗΣ έκανε το καθήκον του απέναντι στον ΑΡΗ Ακροποτάμου κερδίζοντας τον με 0-2 στη πρώτη εκτός έδρας επικράτηση των «κιτρίνων» στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους 10 βαθμούς και -2 πίσω από τη κορυφή.
Η νίκη του ΑΡΗ συνδιάστηκε με επιτυχία στο ντεμπούτο του Πάουλο Κάμπος στο πάγκο της ομάδας, σε μια εμφάνιση μέτρια αλλά αρκετή για να έρθουν οι 3 πολύτιμοι βαθμοί, απέναντι μάλιστα και σε εχθρική διατησία καθώς ο «άρχοντας» του αγώνα έβλεπε μόνο... Ακροπόταμο.
Το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο ήταν μοιρασμένο, όμως ο ΑΡΗΣ λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα στο 24' να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Σουνά έπειτα από σέντρα του Ψυχογιού.
Ο ΑΡΗΣ συνέχισε στο ίδιο τέμπο, πίεσε τον αντίπαλο χωρίς όμως να φτάσει στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος που θα «κλείδωνε τη νίκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακροπόταμος αναθάρησε, το παιχνίδι από πλευράς ΑΡΗ έδειχνε υποτονικό, ενώ στο 69' οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο διαιτητής Αναστασίου απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Φερνάντεζ, αφήνοντας τον ΑΡΗ με 10 παίκτες.
Παρά το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έπαιξε για το υπόλοιπο με παίκτη λιγότερο, έδειξε χαρακτήρα, και όχι μόνο κράτησε το αποτέλεσμα αλλά διπλασίασε και τα τέρματα του στο 83' και πάλι με τον Σουνά ο οποίος με κοντινό πλασέ έδωσε τέλος στη... «σεμνή» τελετή.
Στο γήπεδο βρέθηκαν και πολλοί φίλοι του ΑΡΗ οι οποίοι δε σταμάτησαν δευτερόλεπτο να φωνάζουν υπέερ της αγαπημένης τους ομάδας.

ΑΡΗΣ Ακροποτάμου: Κωσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης (74' Πτηνόπουλος), Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης (66' Μονιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος (71' Μαζουλουξής), Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς (85' Χιντασέλι), Ατματσίδης (71' Προβατίδης)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger