Aγχωτική νίκη, σημασία οι βαθμοί (1-0)

Αγχωτική νίκη για τον ΑΡΗ απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 1-0, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο οποίο όμως οι πολύτιμοι βαθμοί της επικράτησης είναι αυτοί που έχουν περισσότερο σημασία στη προσπάθεια που κάνουν οι «κίτρινοι» να σκαρφαλώσουν στη κορυφή.
Ο ΑΡΗΣ μπορεί να μην έπιασε κάποια υψηλά ποδοσφαιρικά στάνταρ, έμεινε «νωχελικός» στο παιχνίδι του, όμως έπαιξε τόσο όσο έπρεπε για να κερδίσει.
Με περισσότερο τη μπάλα στη κατοχή του σε ολόκληρη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους με ανορθόδοξο όμως τρόπο και σαφές πρόβλημα στη τελική προσπάθεια.
Η «φλυαρία» του πρώτου μέρους δεν έφερε και κάτι το ουσιώδες για τους «κίτρινους», με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το «φτωχό» 0-0.
Στην επανάληψη ο ΑΡΗΣ μπήκε πιο δυνατά και στο 52' ήρθε η φάση της αποβολής όταν και η Αναγέννηση έμεινε με 10 παίκτες μετά από έντονη διαμαρτυρία του Σιδηρόπουλου  προς τον διατητή. 
Οι ισορροπίες άλλαξαν και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΑΡΗΣ λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 56'. Κόρνερ από τα δεξιά με εκτελεστή τον Προβατίδη, σύγχυση της Αναγέννησης μέσα στη περιοχή και κοντινό πλασέ από τον Ατματσίδη γράφοντας το 1-0.
Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο τόσο στην εικόνα των δυο ομάδων όσο και στο σκορ, με τον ΑΡΗ να κατακτάει έστω και δύσκολα τη νίκη και τους 3 βαθμούς που τον κρατούν κοντά στη κορυφή (-2 από Πανσερραϊκό).
Αντιπροσωπεία οπαδών της Ντόρτμουντ βρέθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και πιο συγκεκριμένα στη Θ-3, ενώ νωρίτερα τα μέλη του γερμανικού Συλλόγου επισκέφτηκαν
και τον Κεντρικό Σύνδεσμο του Super-3.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (69' Χιντασέλι), Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (46' λ.τρ. Λεμονής), Ατματσίδης, Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (78' Ρέινα)

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (89' Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (80' Πομάκης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας (66' Γκάρτσιος), Κιόρτσης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger