Πάτησε κορυφή! (0-2)

Με τη συμπαράσταση εκατοντάδων οπαδών του στο Εθνικό Στάδιο της Καβάλας, ο ΑΡΗΣ επικράτησε του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με 0-2 
«πατώντας» ταυτόχρονα και στη κορυφή της βαθμολογίας (μαζί με Καβάλα) του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ενώ αυτή ήταν και η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους «κίτρινους».
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στο Βυζάντιο ο ΑΡΗΣ επέβαλλε τον ρυθμό του από την αρχή του παιχνιδιού και μόλις στο 2' έδειξε... τις διαθέσεις του με κεφαλιά του Πόι που σημάδεψε το δοκάρι.
Ο Αργεντίνος που είχε κέφια, χρίστικε σκορερ στο 23' ανοίγοντας το σκορ για τον ΑΡΗ μετά από διαγώνιο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε πανυγηρισμούς.
Ο ΑΡΗΣ δε σταμάτησε εκεί, πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και αρχικά απείλησε στο 27' με τον Καπνίδη που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Ο νεαρός επιθετικός προσπάθησε να «κρεμάσει» με λούμπα από τα 40 μέτρα τον Σουνουλίδη, ενώ στο 43' πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΑΡΗ με πλασέ μετά από συνδυασμό των Πόι και Ατματσίδη.
Ο ΑΡΗΣ έχασε αρκετές ευκαιρίες και στην επανάληψη με πρωταγωνιστές και πάλι τους Πόι, Καπνίδη αλλά και Κωνσταντινίδη, όμως δεν ευτύχησε να πετύχει και τρίτο γκολ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Μικρή η σημασία του...

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Καραμπιμπέρης): Σουνουλίδης, Μεταλλίδης (46΄Μουρατίδης), Κουμπρόγλου, Ελευθεριάδης (60΄Φωτόπουλος), Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Καρλόπουλος, Μαρκόπουλος, Τσιλόγλου, Ταχναζίδης (60' Μεντής)

ΑΡΗΣ (Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Γκόλιας, Πόι (70' Ρένια), Προβατίδης, Καπνίδης (86' Χιντασέλι), Παπαδόπουλος, Ατματσίδης (70' Ψυχογιός)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger