Κάμπος : «Kαθε παιχνίδι είναι τελικός»

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ κ.Πάουλο Κάμπος μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στο πάγκο της ομάδας, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του. 
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε επίσης πως κάθε παιχνίδι είναι τελικός και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για ένα πολύ γενναίο παιχνίδι. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΡΗ Ακροποτάμου, γιατί οι παίκτες του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και να πω ένα ευχαριστώ στους οπαδούς του ΑΡΗ που ήρθαν εδώ, που άκουσαν το παιχνίδι στο ραδιόφωνο ή το ίντερνετ.
Εναι τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί εναντίον μιας δυνατής ομάδας. Είμαι χαρούμενος για τον πρόεδρο, για όλο το προσωπικό. Είναι οι πρώτοι μου τρεις βαθμοί και είναι πολύ σημαντικοί βαθμοί.
Αυτή η αναμέτρηση και η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Οι παίκτες μου πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Οι παίκτες προσπάθησαν να δώσουν το 100% αυτών που κάναμε στις προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα. Είδαμε και κάποια λάθη τα οποία πρέπει να τα διορθώσουμε στην προπόνηση. 
Επίσης είδαμε και πολλά θετικά στοιχεία τα οποία πρέπει να κρατήσουμε».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger