Πρίφτης : «Ευχαριστημένοι με τη νίκη»

Ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος παραδέχτηκε τα "σκαμπανεβάσματα" της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Όπως βλέπετε όλες οι ομάδες είναι κοντά η μια στην άλλη. Τόσο τα εντός όσο και τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι δύσκολα. Αυτό που μετράει είναι οι δυο βαθμοί. 
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ καλή ομάδα. 
Αφιερώνουμε τη νίκη στον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη. Ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας, είναι πολύ δύσκολο κάποιος άνθρωπος της ομάδας να χάνει ένα δικό του άνθρωπο και θέλω να του μεταφέρω κι εγώ, πέρα από τα συλλυπητήριά μου και την αφιέρωση για τη νίκη. Ο ΚΑΟΔ είναι μία καλή ομάδα, έχει μία δυνατή έδρα, το ξέραμε γιατί το είδαμε και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον παοκ. 
Επομένως οι δύο βαθμοί που πήραμε ήταν πολύ σημαντική συγκομιδή και σίγουρα θα μας φανούν πολύτιμοι για τη συνέχεια.
Υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που ο ΚΑΟΔ είναι πολύ δυνατός. Το ένα είναι το αμυντικό ριμπάουντ, το οποίο μας πλήγωσε ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. 
Το δεύτερο ήταν το ανοιχτό γήπεδο, τομέας στον οποίο ανταποκριθήκαμε καλά. Αυτό που δε μου άρεσε στην ομάδα μου είναι ότι σε ορισμένα σημεία που καταφέραμε να πάρουμε κάποια διαφορά, χαλαρώσαμε και αντί να την αυξήσουμε, αφήσαμε τον αντίπαλο να πλησιάσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει στο τέλος αν δεν είχαμε τη μεγάλη συνεισφορά του Γκίκα και του Αντεγκμπόγιε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Γενικά πιστεύω ότι η ομάδα λειτούργησε ικανοποιητικά και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger