«Ποδοσφαιρικό τίποτα» και ήττα... (2-0)

Ο Άρης δεν «κατέβηκε» ποτέ στη Κρήτη γνωρίζοντας μοιραία την ήττα από τον ΟΦΗ με 2-0.
Ομάδα ασύνδετη χωρίς αγωνιστικό πλάνο και διάθεση για ποδόσφαιρο, λάθη επί λαθών στο τομέα της τακτικής, ανορθόδοξος και άναρχος τρόπος παιχνιδιού χωρίς αρχή και τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Αλκαράθ.
Ιδιαίτερη ανάλυση του αγώνα δε πρόκειται να κάνουμε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στο οποίο μπορεί να σταθεί κάποιος από τη κάκιστη εμφάνιση του Ηρακλείου!
Ο Άρης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» βαθμολογικά και να «ξεκολλήσει» επιτέλους από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Όταν μια ομάδα έχει μόλις μια κλασική ευκαιρία στο 90λεπτο (δοκάρι του Αγγελούδη στο 14') και είναι ακίνδυνη επιθετικά δεν έχει καμοιά τύχη στο παιχνίδι της, πόσο μάλλον να έχει και την αισιοδοξία για κάποιο θετικό αποτέλεσμα...
Είπαμε, είναι «βαρύ» το φορτίο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως τέτοιες εμφανίσεις «απαγορεύονται» όταν φοράς τη φανέλα του Άρη!
Το να «παραδίνεσαι» αμαχητί από μια ομάδα που δε διαθέτει ούτε ποδοσφαιρική ποιότητα, ούτε αγωνιστική ταυτότητα, τότε μάλλον θα πρέπει και 'συ σαν ομάδα να θεωρείσαι ένα «ποδοσφαιρικό τίποτα»!
Όταν δε μπορείς να αλλάξεις δυο μπαλιές, όταν δε μπορείς να πραγματοποιήσεις έναν αυτοματισμό, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου...

Οι συνθέσεις :

ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Μονιάκης, Σαρ (70' Κουρδάκης), Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (83' Ζορμπάς), Περογαμβράκης (88' Ζαχαράκης), Παπάζογλου

Άρης (Αλκαράθ): Βελλίδης, Καζναφέρης, Γιαννίτσης, Πουλίδο (68' Παντίδος), Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Κοέλιο, Καραγιάννης (52' Αγκάνθο), Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης (63' Κανούλας)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger