Αγγέλου : «Αυτή η ομάδα έχει μεγάλο και βαρύ όνομα»

Προσγειωμένος αλλά ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του : 

«Πρωταγωνιστές σε αυτόν τον αγώνα είναι τα μέλη της ιατρικής ομάδας που έκαναν εξαιρετική δουλειά. 
Αντιμετωπίσαμε απρόοπτους τραυματισμούς και χρειάστηκαν αρκετή οργάνωση και μεγάλη υπομονή για να αντεπεξέλθουμε. 
Παίζαμε απέναντι σε μια μαχητική ομάδα και της αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που παίζει. Η νίκη ήταν μονόδρομος. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι, γιατί αυτό το πρωτάθλημα έχει ένα καλό, ότι θα είναι ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος. Εμείς τραβήξαμε αναπληρωματικούς οι οποίοι μας βοήθησαν στο ρυθμό του αγώνα. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε την πίεση που είχαμε.
Η πρώτη δουλειά στο μπάσκετ και σε όλα τα ομαδικά σπορ είναι οι αρχές και να έχει ο καθένας το ρόλο του. 
Έχοντας αυτές τις απουσίες, όταν μία ομάδα έχει ομαδικό πνεύμα και δουλεύει με συγκεκριμένο πλάνο άλλοι παίκτες παίρνουν το ρόλο των απόντων. 
Ο Μούρτος πήρε του Μποχωρίδη, σε πίεση και οργάνωση. Δεν ήταν στο πρόγραμμα να παίξει τόσο πολύ, αλλά με την απόδοσή του σου έλεγε «κράτησέ με στο παρκέ». 
Ο Χαντ με έχει εκπλήξει. Όταν ο πρόεδρος είχε πει θα φέρω αυτόν τον παίκτη είχε επιβαρυμένο ιατρικό παρελθόν και του είχα πει «κάνεις λάθος». Ο Χαντ με τη συμπεριφορά του κέρδισε το σεβασμό μου. 
Μετά το παιχνίδι με τη Δράμα του είπα να συγκεντρωθεί και στο σουτ. Έχει αρχές και πίστη στην ομαδική δουλειά. Έπαιζε με διάστρεμμα και είπε «κόουτς, μην ανησυχείς, θα παίξω». 
Ο επαγγελματισμός του με κάνει υπερήφανο και δικαιώνει τον πρόεδρο.
Ο τραυματισμός του Πελεκάνου έγινε από απότομη κίνηση, υπέστη κάκωση. Είναι πονηροί τραυματισμοί αυτοί. Ήθελε να κάνει ένεση και να δοκιμάσει, αλλά δεν τον άφησε ο γιατρός. Χάσαμε και τον Καραποστόλου και από αύριο (06/01) κιόλας πρέπει να συνεφέρουμε το Βεργίνη που ήταν δέκα ημέρες εκτός και το Χαρίση που ήταν έντεκα».
 

Αυτή η ομάδα έχει μεγάλο και βαρύ όνομα και ο σεβασμός κερδίζεται μέσα στο γήπεδο. Για εμάς αυτό το χειροκρότημα είναι κατάκτηση. Όμως, είναι τόσο δύσκολο το πρωτάθλημα και τόσο μεγάλα τα προβλήματα που πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Έχουμε σκαμπανεβάσματα και αγωνιζόμαστε με το χρόνο για να σταθεροποιήσουμε την ομάδα».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger