Νίκη «χρυσάφι» με Super Aganzo ! (2-1)

Mε το δεξί υποδέχτηκε ο Άρης τη νέα χρονιά κερδίζοντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Πανιώνιο με 2-1 με χρυσό σκόρερ και λυτρωτή τον Νταβίντ Αγκάνθο ο οποίος χάρισε στους «κιτρίνους» το υπερπολύτιμο τρίποντο.
Αυτή ήταν η 3η νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με «χρυσάφι» στη προσπάθεια της ομάδας να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι σε ολόκληρο το διάστημα του δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας όμως το ζητούμενο για τον Λούκας Αλκαράθ ήρθε και με το παραπάνω στη πρώτη νίκη του στο πάγκο των «κιτρίνων».
Η αναγκαιότητα των βαθμών και η ψυχολογική πίεση των ποδοσφαιριστών του Άρη δεν επέτρεψαν στους ίδιους να παίξουν καλό ποδόσφαιρο όμως η ουσία είναι αυτή που μετράει και στο 29' ο Αγγελούδης άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια και κοντινό πλασέ.
Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε με τον Άρη μπροστά στο σκορ ήρθε μια λάθος εκτίμηση του Βελλίδη δίνοντας το δικαίωμα στον Πανιώνιο να ισοφαρίσει με τον Ντούνη στο 43'.
Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξε με τον Άρη εμφανώς αγχωμένο να αναζητά το γκολ της νίκης.
Ο Αλκαράθ αποφάσισε ορθώς να ρίξει στη «μάχη» τον ανέτοιμο Αγκάνθο ο οποίος εν τέλει μόνο ανέτοιμος δεν αποδείχθηκε.
Ο Ισπανός επιθετικός
βρέθηκε τη κατάλληλη στιγμή  εκεί που έπρεπε και στο 79' μετά από σέντρα ακριβείας του Οικονομόπουλου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου τερματοφύλακα του Πανιωνίου Περιστερίδη στέλνοντας τη καρδιά των οπαδών του Άρη στη «θέση» τους!
Ο Άρης στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης διαχειρίστηκε το προβάδισμα του με ορθό τρόπο και το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου βρήκε άπαντες ανακουφισμένους στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο διαιτητής του συνδέσμου της Χίου αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Αγκάνθο από τον Περιστερίδη στο 67' όμως η σφυρίχτρα δεν ακούστηκε ποτέ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τον κόσμο του Άρη.
Συνιθησμένα πράγματα...

Οι συνθέσεις :

Άρης: Βελλίδης, Μαργαρίτης, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Παπαστεριανός, Κοέλιο, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Σουνάς(65’ Οικονομόπουλος) , Αγγελούδης(65’ Τριανταφυλλάκος), Γιαννιώτας(55’ Αγκάνθο).

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Ρόκας, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ανδράλας, Σάμαρης, Γουνδουλάκης(83’ Καμπάνταης), Ντούνης, Οκόγιε(68’ Παναγιωτούδης) , Κολοβός.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger