Κερδίζει αλλά δεν εντυπωσιάζει... (0-1)

Κρύο με ήλιο στην Αλεξανδρούπολη αλλά ο ΑΡΗΣ πρόσφερε για ακόμη ένα παιχνίδι μόνο κρύο στις καρδιές των οπαδών του.

Δεν θα είμαστε επιεικείς ούτε θα πανηγυρίσουμε για τη νίκη επί μίας ομάδας που του χρόνου θα παίζει στα τοπικά και που είναι από τις χειρότερες του ομίλου μας. Δεν θα πανηγυρίζαμε ούτε και αν κερδίζαμε με πέντε γκολ διαφορά, πόσο μάλιστα για τη νίκη που είδαμε σήμερα με το θέαμα να αγγίζει το μηδέν. Έχω κι εγώ παρακολουθήσει χάλια ματς του φετινού ΑΡΗ, αλλά αυτό που μου μεταδόθηκε από τους άτυχους που παραβρέθηκαν σήμερα στην μακρινή Αλεξανδρούπολη πρέπει να αποτελεί τη χειρότερη εμφάνιση του ΑΡΗ στη Γ” εθνική! Πραγματικά λυπάμαι, αν και θαυμάζω, τους οπαδούς μας που τραβήχτηκαν μέχρι εκεί σήμερα!

Οι κίτρινοι ξεκίνησαν με τους Σιδεράκη, Γεωργιάδη, Κόκε, Ρόβα, Μελισσά, Ιντζίδη, Πόι, Τσουμάνη, Καπνίδη, Τάτο, και Ντούνη. Ο Τάτος επέστρεψε μετά την ποινή του λόγω καρτών, ενώ απών σήμερα ήταν ο Καζναφέρης για τον ίδιο λόγο.

Κοντά στην ομάδα βρέθηκαν μερικές εκατοντάδες οπαδών του ΑΡΗ που μάλιστα κατά την έναρξη άναψαν πυρσούς και τραγούδησαν για τα 102 χρόνια που έκλεισε ο ΑΡΗΣ την Παρασκευή. Στο γήπεδο παραβρέθηκε και ο Χαβίτο που φήμες τον φέρνουνε κοντά στον ΑΡΗ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το παιχνίδι άρχισε με έναν πολύ αργό ρυθμό, με την μπάλα κυρίως στο κέντρο, χωρίς καμία συγκίνηση, τουλάχιστον για τα πρώτα 15-20 λεπτά. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ στο 4′ που πέρασε πολύ άουτ. Στο 19′ ο ΑΡΗΣ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ιντζίδη να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων αστοχώντας από πολύ καλή θέση ενώ και ο Εθνικός έφτασε σε καλή θέση στο 23′ αλλά ο Σιδεράκης ήταν σε ετοιμότητα και σταμάτησε μία επικίνδυνη σέντρα. Ο Καπνίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 32′, όταν το σουτ του μετά από επικίνδυνη σέντρα του Ποι από τα πλάγια αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Αυτή ήταν η περιγραφή των καλύτερων φάσεων των 45 πρώτων λεπτών του παιχνιδιού που όλοι όσοι το παρακολούθησαν δεν θα αργήσουν να το ξεχάσουν…

Δυστυχώς οι δύο ομάδες μπήκανε στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο υποτονικό ρυθμό και την ίδια ασθενική διάθεση. Στο 55′ ο Τάτος αποβαίνει μοιραίος για τον ΑΡΗ όταν βρίσκεται τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά χάνει την ευκαιρία, ενώ ο Καπνίδης στην συνέχεια αστοχεί με κεφαλιά.
Στο 60′ λεπτό ο ΑΡΗΣ παίρνει το προβάδισμα με γκολ του Πόι με κοντινή προβολή, έπειτα από σέντρα-πάσα του Τάτου. Ο Αργεντίνος σκόραρε μετά από καιρό, αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη τήρηση fairplay από πλευρά των κιτρίνων.  Δεν θα ήθελα να έχουν δίκαιο. Η αντίδραση του Εθνικού ήταν άμεση, με μεγάλη ευκαιρία χαμένη από τον Γονιάδη, αλλά ο Σιδεράκης απέκρουσε σώζοντας την ομάδα μας από την ισοφάριση.

Στο 70′ ο Αναστόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον αμυντικογενή Καλογέρη στη θέση του Κόκε, ίσως για να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Στο 78΄στη θέση του Πόι πέρασε ο Γαλλοαφρικανός Ενλουντούλου. Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης πέρασε στη θέση του Καπνίδη λίγο πριν τη λήξη.
Τα έχουμε πει και θα τα λέμε μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα: Ο αδιάφορος ΑΡΗΣ ήταν φυσικό να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, όταν μάλιστα η ομάδα μας δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο ούτε όταν είχε ενδιαφέρον. Δεν περιμένουμε από παίκτες μας εγνωσμένης αξίας να προσπαθούν να αποδείξουν κάτι, αλλά ο ΑΡΗΣ έχει και παίκτες που δεν έχουν παίξει πάνω από την τρίτη κατηγορία και θα έπρεπε να αποδείξουν πως αξίζουν να ακολουθήσουν την ομάδα στις πάνω κατηγορίες. Ο Αναστόπουλος επιμένει να στηρίζεται σε δεκαπέντε περίπου παίκτες χωρίς να δίνει ευκαιρίες σε άλλους που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου. Ίσως βέβαια να βλέπει πως δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει πέρα από τον κορμό αυτό, πάντως η εντύπωση που δίνει είναι πως έχει καθίσει και αυτός στην καρέκλα περιμένοντας να δει τι θα γίνει του χρόνου.

Έτσι μπορεί ο ΑΡΗΣ να κερδίζει παιχνίδια, αλλά δεν κερδίζει πίσω τον κόσμο του. Και το μόνο σίγουρο είναι πως έτσι δεν φτάνεις πισω στην Α εθνική!

Yellow Poster

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger