Στο +13 και... άνοδος! (2-0)

Με νίκη συνέχισε ο ΑΡΗΣ τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ” εθνικής, αφού επικράτησε του Νέστου Χρυσούπολης με σκορ 2-0 και κατά μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την άνοδο του στη Φούτμπολ Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Στο πρώτο μισό ο ΑΡΗΣ κυριάρχησε όπως ήταν φυσιολογικό στον αγωνιστικό χώρο του αντιπάλου του.

Ένα πρώτο μισό για το σημερινό αγώνα, στο οποίο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς πολλές ευκαιρίες, πλην αυτών του Πόι στο 17′ με τον Αργεντίνο να αποτυγχάνει να ανοίξει το σκορ προ κενού τέρματος, μετά από εξαιρετική παράλληλη μπαλιά του Γεωργιάδη και παρεμβολή του Καπνίδη και του Μελισσόπουλου από πλευράς φιλοξενούμενων, όταν επιχείρησε από κοντινή απόσταση την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων Σιδεράκη να αποκρούει, με τη μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Τάτος, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να ανοίξει το σκορ. Ο αρχηγός του ΑΡΗ, μπήκε στην περιοχή, ανετράπει από τον Παυλακάκη ο οποίος αποβλήθηκε, ευστόχησε εν συνεχεία από τα έντεκα μέτρα, για το 1-0 του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει και αυτό στη γηπεδούχο ομάδα, με τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν να προέρχονται από την καλή επιθετική δραστηριότητα της.

Στο 48′ ο Τάτος έδωσε στον Κόκε, ο οποίος από την  μικρή περιοχή πλάσαρε, αλλά η μπάλα άλλαξε πορεία, από προβολή αντιπάλου αμυντικού και πέρασε κόρνερ. Στο 78′ ο Καπνίδης διπλασίασε τα τέρματα για τον ΑΡΗ, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ντούνη που είχε μπει πριν λίγο στο ματς αντικαθιστώντας τον Κόκε, η οποία εξουδτέρωσε άριστα την αντίπαλη άμυνα.

Στο 58′ ο διαιτητής της αναμέτρησης Ζούγρας από την Κοζάνη, διέκοψε τη ροή του αγώνα αφού ακούστηκαν συνθήματα από την κερκίδα που είχαν στόχο τον υφυπουργό αθλητισμού. Η ευαισθησία που επέδειξε ο Κοζανίτης ρέφερι, μάλλον ήταν υπερβολική αν σκεφτεί κανείς πως οι κινήσεις του κ.Κοντονή για εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου μόνο προς τη σωστή κατεύθυνση δεν αποσκοπούν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (75΄Ντούνης), Ρόβας (80΄Κυβελίδης), Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι (56΄Ν΄Λουντούλου), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.

Νέστος (Σ. Παπαβασιλείου): Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος (77′ Δεσύλας), Αβογιάν (86΄Μαρκάκης), Λαζαρίδης (41΄Λασπατζής), Κούτεφ, Ζγκούρη

Διαιτητής: Ζούγρας Δ. (Κοζάνης)

Βοηθοί: Τζιαμπάσης Χ. (Κοζάνης) – Μπαλιάγκας Α. (Κοζάνης)
aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger