Μάγκας ΑΡΗΣ ! (0-1)

Το σκάνδαλο των στημένων αγώνων έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία για τη λεγόμενη περιβόητη κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εμπλεκόμενες ΠΑΕ υποβιβάστηκαν, πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι κατηγορήθηκαν, μπήκαν φυλακή, κανείς όμως δεν δικάστηκε και δεν καταδικάστηκε πραγματικά.
Όλα είναι μέρος του «τσίρκου» και του «παλατιού» των παρατρεχάμενων εντολοδόχων, που έχουν βαλθεί να
υποβιβάζουν το προϊόν.
Το σημερινό παιχνίδι που έληξε πριν από λίγο στο Στάδιο της Βέροιας θύμισε παράσταση γελωτοποιών που προσέφεραν άφθονο γέλιο στους θεατές . Πλέον αναρωτιέται το φίλαθλο και φιλοθεάμων κοινό.
Βλέπουμε μπάλα ή σκηνοθετημένα έργα που λαμβάνουν χώρα πάνω σε χόρτο και ποδοσφαιρικό γήπεδο;
Αν είναι να περάσουμε στα του ματς, λίγα πράγματα έχει να πει ο οποιοσδήποτε.
Η μπάλα βρισκόταν συνεχώς στα καρέ του Διούδη, λόγω των πολλών φάουλ που σφύριξε ο κ.Βοσκάκης γύρω από την περιοχή του, ο οποίος προφανώς έπαιξε 100% έδρα.Πρόκληση; Σαφέστατη!!!
Ευτυχώς η άμυνα του ΑΡΗ, αντέδρασε σωστά σε όλες τι περιπτώσεις και δεν ατύχησε να δεχθεί κάποιο τέρμα που θα τον έστελνε εντελώς στο καναβάτσο. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε κάπως έτσι με τους κιτρινόμαυρους να έχουν παθητικό ρόλο.
Λίγες φορές κατάφεραν  να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα και να βγουν μπροστά με αξιώσεις.
Οι αντίπαλοι  έπαιξαν καλά τη κόντρα επίθεση αλλά χωρίς να έχουν την τελική προσπάθεια.
Δύο τουλάχιστον είναι τα λάθος οφσάιντ με τα οποία σταμάτησε ο βοηθός διαιτητή, επιθέσεις που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κλασσικές για γκολ.  0-0 το σκορ ημιχρόνου!!!
Στο δεύτερο μισό μπήκε ο Αγκάνθο και έδωσε επιθετική ορμή στο σύνολο του Μιλίνκοβιτς.
Μπόρεσε να κρατήσει πίσω την αντίπαλη άμυνα και να μοιράσει και λίγο παιχνίδι παραπάνω, αφού ο Τάτος ήταν πάλι έξω από τα νερά του. 

Ο ΑΡΗΣ, ανέβηκε περισσότερο, προβλημάτισε πιο πολύ και κατάφερε να πετύχει γκολ από το κόρνερ του Τάτου και κεφαλιά του Ουντότζι στο 61’!!! Η συνέχεια λίγο πολύ παρόμοια. Συνεχόμενα φάουλ έξω από την περιοχή, με την αεράμυνα να δίνει ρεσιτάλ κοψιμάτων και απομακρύνσεων της μπάλας από την περιοχή. 
Το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος, όπως παρέμεινε και η στάση του ρέφερι από το pic-0-normΡέθυμνο. Συνοπτικά, 10!!! οι κίτρινες κάρτες που έδειξε σε παίκτες του ΑΡΗ. Δεν θα εξετάσουμε πόσες δεν ήταν αφού έβγαιναν με σχετική ευκολία αντίθετα με την άλλη πλευρά, όπως ακριβώς συνέβη και με τα φάουλ. 2!!! 
Οι κόκκινες στα τελευταία 4!!! Λεπτά του αγώνα(καθυστερήσεις)!!! Και η μία μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Πουλίδο σαν αρχηγός πήγε να δώσει την καθιερωμένη χειραψία και ο εν λόγω «κύριος» του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα θεωρώντας πως ήταν μία καθ’ όλα ειρωνική κίνηση. Αποβλήθηκε επίσης ο κ.Καντάς από πλευράς ΑΡΗ, μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας. Ένα καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πουλίδο
μετά από τράβηγμα φανέλας.
Στο 96’ πάντως ο «πρωταγωνιστής» του έργου αποφάσισε να ρίξει την αυλαία της παράστασης του και να χαρίσει ακόμα και με αυτό άφθονο γέλιο στους παρευρισκομένους.
                                                                                                                             
Άρης Δεληγιάννης
                                                                                                                             

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger