Μιλίνκοβιτς : «Έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ατη συνέντευξη τύπου από το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, δηλώνοντας 
τη σημασία της νίκης επί του Πανιωνίου.
Παράλληλα τόνισε το γεγονός ότι υπάρχει στο μέλλον πολλή δουλειά και πως η ομάδα διαθέτει ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για το παιχνίδι: «Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό που μετράει είναι ότι γυρίσαμε το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Είναι μια σημαντική νίκη γιατί ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις. 
Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου, ενώ την πρώτη μας νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο μας.
Πριν το γκολ, είχαμε ευκαιρίες, οι παίκτες μου όμως πάλεψαν. Η ομάδα έδειξε σήμερα χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Μετά την αποβολή έγιναν κάποιες αλλαγές και οι παίκτες μου αντέδρασαν καλά. Ήταν λογικό ο Πανιώνιος να πιέζει και να δώσουμε χώρο. Ευτυχώς σε μια από τις αντεπιθέσεις μας, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αυτή η νίκη σημαίνει πάρα πολλά. Τώρα τα πράγματα για εμάς είναι πιο εύκολα για να πάρουμε μπροστά. Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά δεν ήρθε το τέλος. Εχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, όμως έχουμε και χρόνο να δουλέψουμε. 
Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα».

Για την κυκλοφορία της μπάλας: «Ο ΑΡΗΣ είχε πρόβλημα στη μεταφορά της μπάλας, άλλα είχαμε και σημαντικές απουσίες στο κέντρο. Αν δεν έλειπαν οι Τριανταφυλλάκος και ο Παπαδόπουλος, θα είχαμε καλύτερη κυκλοφορία. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Οικονομόπουλο και τον Ηρακλή που έπαιξαν».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger