Αγγέλου : «Μπασκετικό στίγμα ο ΑΡΗΣ»

Σημαντική αποκάλεσε τη νίκη του ΑΡΗ επί του ΚΑΟΔ ο κ.Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ενώ ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να συνεχίζει να στηρίζει τη καινούργια προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

«Για μας ήταν μία σημαντική νίκη αν και δεν ήμασταν καλοί σαν ομάδα. Πάλι δανειστήκαμε ενέργεια και δύναμη από την ομαδικότητά μας και τη μαχητικότητά μας και αυτό είναι που μας κρατάει δεν ξέρω όμως μέχρι πότε. Με δύο ασίστ, με 19 λάθη και 17 χαμένα ριμπάουντ πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα να διαχειριστεί τη φανέλα του ΑΡΗ από θέμα πίεσης. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για το παιχνίδι. Είχε δυνατή τακτική. Έχω σεβασμό στον Νέναντ.

Να αφιερώσουμε τη νίκη στον αδερφό του Θόδωρου του Κουρόγλου. Τον τελευταίο καιρό έχουμε απώλειες. Να ζητήσω από τον κόσμο μας, που η σπίθα είναι πολύ δυνατή, να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα με τον ξεχωριστό αρειανό τρόπο που ξέρει και όχι με ακρότητες.
Ο ΑΡΗΣ έχει πρωτοτυπήσει και στο παρελθόν. Είναι ένα ιδιαίτερο μπασκετικό στίγμα ιστορικά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βοηθούν αυτή τη ομάδα, είναι πίσω από την κουρτίνα και δίνουν ενέργεια. Δυστυχώς ή ευτυχώς κρίνεσαι από την πράξη. Μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένοι και θα συνεχίσουμε με αυτό που είπαμε. Σαν ομάδα να μην έχουμε μνήμη.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να ζούμε με το θετικό πρόσημο της προσπάθειας γιατί αυτή τη στιγμή με τη διαχείριση της νίκης είμαστε στο 20%. Μπασκετικά είμαστε σε χαμηλό επίπεδο και αυτό πρέπει να μας προβληματίζει και αυτό το λέω με επαγγελματική γνώση. Αυτή η ομάδα είναι σαν το κρασί. Θέλει πολύ χρόνο. 
Το μαθαίνω και το ωριμάζω το μαθαίνουμε. Επιμένω ότι εκεί που πρέπει να μείνουμε είναι στο μπασκετικό πρόβλημα που έχουμε στο μισό γήπεδο. Τώρα έχουμε λίγο χρόνο παραπάνω να δούμε πώς θα γίνει. Περιμένουμε τον Σαρικόπουλο, περιμένουμε τον Χαντ, είναι έτοιμος ο Λαρεντζάκης, ένας παίκτης με μπασκετικό ένστικτο».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger