Αγγέλου : «Αυτή η ομάδα ζει»

Ιδιαίτερη μνεία στους Γκίκα και Βεζένκοφ για την εξαιρετική τους απόδοση έκανε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη τύπου 
μετά το τέλος τους αγώνα με την ΑΕΝΚ.
Ο προπονητής των «κιτρίνων» στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμα στις επιθυμητές αποδόσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από μια δύσκολη βδομάδα. Οι παίκτες είχαν πίεση ειδικά αυτοί που αγωνίστηκαν περισσότερο στα προηγούμενα παιχνίδι, ωστόσο πήραμε μεγάλη βοήθεια από τα υπόλοιπα παιδιά, ενώ είχαμε και τύχη, η οποία είναι πάντα απαραίτητη.
Ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη για πολλούς λόγους. Είχαμε την αντίδραση από το παιχνίδι με τον παοκ, είδατε ότι ο Γκίκας χρησιμοποίησε από νωρίς το τέταρτο φάουλ. Από κει και πέρα, οι δύο μεγάλες προσπάθειες του Πελεκάνου, ο οποίος είχε 0/8, δείχνουν μεγαλείο. Παράλληλα, ο Βεζένκοφ έκανε ένα μαγικό παιχνίδι. Μιλάμε για ένα παίκτη που πρέπει να ωριμάσει και να καταλάβει ότι η καριέρα δε ξεκινά ανάποδα, αλλά χτίζεται. Ο Γκίκας επίσης είναι μια πολύτιμη μονάδα που θέλουμε να βοηθήσουμε να ωριμάσει. Δεν είμαστε έμπειρη ομάδα και η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία είναι μια ασφάλεια. Ωστόσο μας αρέσει αυτό που κάνουμε.
Ξεχωρίζω τρεις τεχνικές παραμέτρους. Η άμυνα που παίξαμε έδωσε σε εμάς τα επιθετικά ριμπάουντ, η καταπληκτική εμφάνιση του Τσακαλέρη στο δεύτερο μέρος και η διαχείριση των τελευταίων στιγμών που έδειξε ότι έχουμε χαρακτήρα. Ελεγα στο πρόεδρο ότι το χτίζω με το κερδίζω έχει να κάνει και με το ζω και αυτή η ομάδα ζει.
Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε, ειδικά στο σετ παιχνίδι. Οι συνεργασίες ακόμα δε βγαίνουν. Παράλληλα, δίνουμε μάχη να επανέλθουν υγιείς οι Χαντ και Σαρικόπουλος για να δοκιμάσουμε και το ψηλό μας σχήμα, το οποίο θα χρειαστούμε με τον Πανιώνιο και τον παοκ. Σήμερα πάντως είχαμε και επιθετικά ριμπάουντ και ασίστ και αυτό είναι σίγουρα κάτι καλό»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger