Έχασε από τα «χαϊδεμένα» (0-2)

Σ’ ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν εκτός προγράμματος, ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε από έναν χαλαρό Ολυμπιακό με 2-0!
Οι κιτρινόμαυροι, δεν κατάφεραν να μπουν  στο ρυθμό του αγώνα από την αρχή και βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ.
Αντέδρασαν αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζοντας τη διαφορά δυναμικότητας, χτύπησαν για δεύτερη φορά και πήραν τους τρεις βαθμούς. Από το σημείο που ο ΑΡΗΣ δέχτηκε το δεύτερο γκολ προσπάθησε, έτρεξε χωρίς όμως να έχει ουσία.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν το ημίχρονο των φάσεων και των γκολ, αφού ο Ολυμπιακός έκανε μία ευκαιρία πολύ νωρίς, μόλις στο 3’ ενώ δύο λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με τον Ντομίνγκεζ. Ο ΑΡΗΣ, είχε μία πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο διαιτητής Παππάς δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι, σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Σάμαρη,
στο 17 πάνω στον Τάτο’.
Στο 18’ ο Μανιάς έκανε την πάσα-σουτ αλλά ο Αγκάνθο δεν πρόλαβε να σπρώξει μέσα τη μπάλα, προ κενής εστίας. Στο 27’ ο Βάις διπλασίασε τα τέρματα για τους ερυθρόλευκους μετά από ατομική ενέργεια εντός περιοχής.
Το δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε αφού οι φιλοξενούμενοι έκαναν συντηρητικό παιχνίδι ενώ ο ΑΡΗΣ, αν και πιο καλά στημένος στην άμυνα δεν κατάφερε να μπει στην περιοχή του Ρομπέρτο.
Μόνη καλή φάση από πλευράς γηπεδούχων η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου στο 48’ λίγο έξω από την περιοχή. Στο 88’ ο Διούδης σταμάτησε το Σαβιόλα στο σουτ που επιχείρησε από σημείο βολής για γκολ.
Η ουσία είναι πως ο ΑΡΗΣ, παραμένει στην τελευταία θέση και το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν εξελίξεις σ’ όλα τα επίπεδα.

                                                                                                                   Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger